adplus-dvertising
You are here:

O nouă super forţă în Liga 1! Stadion nou şi investiţii majore pentru club: ”Suntem nerăbdători”

O nouă super forţă în Liga 1! Stadion nou şi investiţii majore pentru club: ”Suntem nerăbdători”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi a dezvăluit că are planuri măreţe pentru Farul Constanţa, după ce s-a apropiat de aprobarea planului de reconstrucţie a stadionului.

Prin fuzionarea dintre Farul şi Viitorul Constanţa, Gică Hagi a avut un plan simplu, să creeze o echipă constănţeană competitivă în Liga 1.

la 18 etape după debutul ”noii” echipe, Farul ocupă poziţia a treia în campionat şi are şanse mari să prindă play-off-ul, dar ”Regele” nu vrea să se oprească aici.

Încă de la funzionare, Gică Hagi declara că vrea vechiul stadion din Constanţa demolat şi înlocuit cu o arenă la standarde europene, iar visul său este aproape de a fi împlinit.

După meciul cu Rapid, câştigat de dobrogeni cu 2-0, ”Regele” a dezvăluit că Primăria Constanţei a aprobat planurile şi că mai este nevoie doar de o confirmare de la Bucureşti pentru demararea proiectului.

Doi ani este termenul pe care şi-l impun cei de la Farul pentru construcţia stadionului, prin care speră să readucă oamenii alături de echipă.

O nouă super forţă în Liga 1

De construcţia stadionului, care trebiue să vină uşor, uşor şi o aşteptăm, suntem nerăbdători să se aprobe şi să facem stadionul.

Primăria am înţeles că a dat undă verde la demolare şi a fost de acord cu toate, să vină şi de la Bucureşti aprobarea şi să vină şi stadionul peste maxim doi ani.

Să-l facem şi să avem echipă frumoasă pentru mult timp de acum încolo, cu mine, fără mine, cu cine o fi, dar ideea mea e sa construim o echipă comeptitivă pentru Constanţa”, a declarat Gică Hagi.

La momentul actual, Farul Constanţa joacă la Ovidiu, pe stadionul unde evolua şi Viitorul şi unde va continua să îşi dispute partidele de acasă până la construirea noii arene.

După inaugurarea stadionului nou, Academia Hagi va rămâne la Ovidiu, în timp ce echipa se va muta la Constanţa, cu scopul de a îi aduce pe oameni la stadion.

Dacă Viitorul nu avea o bază mare de fani, iar Farul nu avea jucătorii necesari pentru performanţă, noua echipă a lui Gică Hagi le poate avea pe amândouă.

Odată cu construirea noului stadion se plănuiesc şi investiţii mari la echipă, care să o transforme pe Farul într-una dintre super forţele din Liga 1.

viewscnt
Articole similare