Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer face Gigi Becali la FCSB! Este brazilian, înscrie des şi are 26 de ani

Ce transfer face Gigi Becali la FCSB! Este brazilian, înscrie des şi are 26 de ani

FCSB

Comentarii

Primul transfer pe care Gigi Becali îl face în iarnă la FCSB. Este brazilian şi are 26 de ani/

În această perioadă, Gigi Becali încearcă să scape de Edi Iordănescu, deşi antrenorul în vârstă de 43 de ani are 7 victorii şi un egal în ultimele 8 etape.

În paralel, Gigi Becali lucrează şi la transferurile pe care vrea să le facă în iarnă. La FCSB sunt mari şanse să ajungă un jucător brazilian de 26 de ani.

Ce transfer vrea să facă Gigi Becali la FCSB

Apele sunt agitat la FCSB în această perioadă. Gigi Becali a avut mai multe ieşiri la adresa lui Edi Iordănescu, pe motiv că jocul echipei îl nemulţumeşte.

Însă FCSB, cu Edi Iordănescu antrenor, a avut până acum rezultate foarte bune. În realitate, Gigi Becali este deranjat că nu-i mai este permis să se amestece în alcătuirea primului ”11” şi în efectuarea schimbărilor.

Pe lângă un nou antrenor, la FCSB sunt mari şanse să sosească şi un fundaş brazilian în vârstă de 26 de ani.

Site-ul lance.com.br scrie că Gigi Becali a fost impresionat de Yuri Matias, care în prezent joacă la Gaz Metan Mediaş, unde s-a transferat în 2020.

Gaz Metan este doar a doua echipă din Europa din cariera brazilianului de 26 de ani. Yuri Matias a început fotbalul în ţara natală, la America-PE şi în vara lui 2016 s-a transferat la Coimbra, în Portugalia.

În ianuarie 2020, Yuri Matias a ales o aventură exotică şi a semnat cu Tractor FC, din Iran. A stat acolo doar 6 luni şi în vara aceluiaşi an a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

Yuri Matias a avut evoluţii tot mai bune în Liga 1 şi a fost astfel remarcat de Gigi Becali, care în iarnă vrea să-l transfere la FCSB.

În acest sezon, Yuri Matias a avut în total 13 apariţii pentru Mediaş (12 în Liga 1), pentru care a înscris de 4 ori (3 goluri în Liga 1).

Ca un fapt divers, Yuri Matias este pe locul 2 în topul fundaşilor care au marcat cele mai multe goluri în acest sezon al Ligii 1, după Cristian Albu (Rapid, 4 goluri). Însă Albu a fost deseori folosit într-o poziţie mai avansată, cea de mijlocaş la închidere.

De asemenea, deşi este fundaş, Yuri Matias este golgheterul lui Gaz Metan Mediaş, alături de Patricio Matricardi, care a înscris tot 3 goluri.

Yuri Matias mai are contractu cu Gaz Metan Mediaş până în 2023, dar sunt şanse mari ca şefii clubului să ajungă la un acord cu Gigi Becali pentru o sumă acceptabilă pentru patronul FCSB.

Afla mai multe despre: yuri matias 

viewscnt
Articole similare