You are here:

Ce TUN la FCSB. Becali transferă un fotbalist cu meciuri în Europa League. Mutare spectaculoasă pentru vicecampioana României

Ce TUN la FCSB. Becali transferă un fotbalist cu meciuri în Europa League. Mutare spectaculoasă pentru vicecampioana Românieigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul de campioană în Superligă, iar ultimul campionat cucerit de roş-albaştri a rămas cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

Gigi Becali a promis schimbări masive în cadrul lotului pregătit de Elias Charalambous, iar latifundiarul din Pipera a început deja să dea afară jucători.

Primii doi care au părăsit rapid echipa au fost Iulian Cristea şi Joonas Tamm. Astfel, oficialii roş-albaştrilor sunt nevoiţi acum să caute cel puţin doi fundaşi centrali pentru întărirea lotului în vederea celor trei competiţii în care va fi implicată vicecampioana României în noul sezon, Superliga, Cupa României şi Conference League.

Astfel, FCSB a demarat negocierile cu Achilleas Poungouras. Fundaşul central în vârstă de 27 de ani rămâne liber de contract la finalul lunii, astfel că venirea sa în Superligă prinde din ce în ce mai mult contur, Gigi Becali fiind încântat de ideea de a aduce un fotbalist gratis.

În plus, Poungouras a mai lucrat în cariera sa cu doi antrenori români. La PAOK, fundaşul central a fost antrenat de Răzvan Lucescu, în timp ce trei ani mai târziu, în 2020, a colaborat cu Ladislau Boloni la Panathinaikos, echipă de care urmează să se despartă în această vară.

„Panathinaikos nu mai vrea să-l ţină, după cinci sezoane la Atena. Are o propunere de la AEK, dar Poungouras vrea să joace în străinătate. E atras de Steaua (n.r. FCSB), se spune că are o ofertă bună” , scriu jurnaliştii greci.

  • 600 de mii de euro valorează Poungouras, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalipaoksuperliga 

viewscnt
Articole similare