Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Ilie Poenaru în urma aventurii ratate de la Gaz Metan: ”Eu atât mai pot” | EXCLUSIV

Ce urmează pentru Ilie Poenaru în urma aventurii ratate de la Gaz Metan: ”Eu atât mai pot” | EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ilie Poenaru a ajuns la Gaz Metan după despărţirea de Academica Clinceni, însă situaţia de la Mediaş s-a dovedit a nu fi mai bună decât la fosta echipă.

Ilie Poenaru a condus-o pe Academica Clinceni către cea mai mare performanţă din istoria clubului, calificând echipa în play-off în stagiunea trecut.

Doar un sezon mai târziu, formaţia ilfoveană este în pragul dispariţiei, iar Ilie Poenaru nu mai este pe bancă, după ce a fost înlăturat de conducere.

După începutul dezastruos de sezon pe care l-a avut echipa sa, tânărul tehnician a fost nevoit să plece de la Clinceni, dar şi-a găsit imediat un post nou.

Dorit de Dinamo, Ilie Poenaru a ajuns la Gaz Metan, întrucât le promisese şefilor medieşeni că va veni la echipă, la scurt timp înainte de a fi contactat de ”câini”.

Decizia nu a fost una inspirată pentru Poenaru, care a ajuns de la o echipă cu grave probleme financiare la o formaţie cu foarte grave probleme financiare.

La finalul perioadei de mercato de iarnă, nouă jucători au fost lăsaţi liber de contract de club, cu menţiunea că vor fi nevoiţi să se întoarcă dacă nu îşi găsesc echipe până sâmbătă, 19 februarie.

Ce urmează pentru Ilie Poenaru în urma aventurii ratate de la Gaz Metan

Ilie Poenaru este ”legat” de club însă, întrucât se află la a doua pregătită în acest sezon, iar regulamentul nu permite ca acesta să preia o a treia.

Din acest motiv, Poeanru are trei opţiuni: să rămână liber de contract, să devină director tehnic la o altă echipă, sau să revină la Clinceni.

Nimeni nu conduce clubul, e un haos total. Sunt doi oameni, Claudiu Boaru şi Nistor, dar ei nu au putere de decizie în acest moment.

Până la vară pot să ma întorc doar la Clinceni, eu atât mai am voie prin regulament.

Singura variantă ar fi ca director tehnic, dar ca director tehnic nu ai voie să dai indicaţii, stai jos pe bancă, dar asta e, nu mai contează, mai stau până la vară două-trei luni, dacă altă variantă nu mai există.

Poate că ar trebui analizat pentru viitor”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare