Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Gică Craioveanu după ce a fost atacat de Adrian Mititelu jr. şi înjurat de fanii lui FC U Craiova: ”Nu e prima oară”

Răspunsul lui Gică Craioveanu după ce a fost atacat de Adrian Mititelu jr. şi înjurat de fanii lui FC U Craiova: ”Nu e prima oară”

FC U Craiova

Comentarii

Gică craioveanu a dat lovitura de start în meciul U Craiova - FC U Craiova, purtând tricoul echipei lui Laurenţiu Reghecampf.

Luni seara, Universitatea Craiova a ”primit vizita” celor de la FC U, în serby-ul Băniei, în a 26-a etapă a Ligii 1.

Cele două galerii au făcut spectacol în tribune, în timp ce formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf a fost cea ce a reuşit să se impună, scor 2-0.

Lovitura de start a fost dată de legenda Craiovei, Gică Craioveanu, actualul director de imagine al Universităţii.

Acesta a purtat, desigur, un tricou al echipei sale, iar fanii şi conducerea lui FC U, care consideră echipa lor adevărata continuatoare a echipei pentru care a evoluat Craioveanu, nu l-au iertat.

Fostul atacant a fost înjurat de suporteri şi atacat de Adrian Mititelu jr. în urma meciului, dar a dezvăluit că nu îl surprinde.

La un amical din martie 2018, disputat pe Ion Oblemenco şi câştigat de România împotriva Suediei, 1-0, Craioveanu mai fusese înjurat de fanii olteni.

Răspunsul lui Gică Craioveanu după ce a fost atacat de Adrian Mititelu jr. şi înjurat de fanii lui FC U Craiova

Am jucat foarte bine în multe momente, mai ales în prima repriză am avut ocazii uriaşe. În repriza a doua părea că domină jocul fără a avea ocazie clară de gol.

Cred că au jucat bine până în ultimii 30 de metri. Galeria mea mi-a plăcut enorm, a lor mai puţin, asta e, nu sunt nimeni să opinez despre galeria lor.

Mă aşteptam, am spus-o de multe ori că mă asteptam să fiu înjurat, pentru că nu e prima oară, e a doua oară.

Deja la meciul cu Suedia am fost insultat şi nu ştiu de ce, pentru că sincer nu am vorbit niciodată rău nici de Adi, nici de băiatul lui, nici de echipa lor, niciodată în viaţa mea.

Am fost emotionat, e normal să fiu emoţionat, pentru că e ziua mea, e o zi specială pentru mine, am dat lovitura de începere, a fost totul ok, mai puţin ce s-a întâmplat.

E o victorie balsamică, contra unei echipe care e ambiţioasă şi e un derby al oraşului până la urmă. Mi se pare mai mult un Betis - Sevilla acest meci”, a declarat Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: gică craioveanu 

viewscnt
Articole similare