Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună tenismenă a răbufnit la adresa WTA. ”Nu mă simt respectată”. Ce a deranjat-o pe Arina Sabalenka

Cea mai bună tenismenă a răbufnit la adresa WTA. ”Nu mă simt respectată”. Ce a deranjat-o pe Arina Sabalenka

Tenis

Comentarii

Arina Sabalenka, numărul unu mondial, a criticat luni organizarea Mastersului WTA la Cancun, afirmând că nu s-a simţit în siguranţă pe stadionul construit pentru această ocazie şi deplângând "lipsa de respect" din partea organismelor de conducere ale tenisului mondial, informează AFP.

"Trebuie să spun că sunt foarte dezamăgită de WTA şi de experienţa mea de până acum la turneul WTA Finals", a scris belarusa de 25 de ani pe Instagram.

"În calitate de jucătoare, simt că WTA nu mă respectă. Cred că şi majoritatea jucătoarelor o fac. Organizarea nu se ridică la nivelul la care ne aşteptăm pentru Masters. Ca să fiu sinceră, nu mă simt în siguranţă să joc pe acest teren prea mult timp", a adăugat Sabalenka, care a învins-o pe Maria Sakkari cu 6-0, 6-1, duminică, în ziua de deschidere a turneului.

Cu toate acestea, jucătoarea a susţinut că şi-a îndreptat criticile către WTA, nu organizatorii locali ai turneului: "Chiar vreau să îi salut pe organizatorii turneului, p toţi cei care au construit acest teren în ultimul moment şi pe toţi cei care lucrează în jurul acestui eveniment. Ştiu că nu este vina lor.

Cancun a fost ales oficial pentru a găzdui prestigiosul turneu de sfârşit de sezon abia la 7 septembrie, după ce WTA a exclus posibilitatea de a organiza Mastersul în Arabia Saudită, o idee care a stârnit controverse, în special în rândul fostelor jucătoare Martina Navratilova şi Chris Evert.

În fiecare an, la finalul sezonului, Mastersul reuneşte cele mai bine clasate opt jucătoare de simplu şi cele mai bine clasate opt perechi de dublu. Turneul a avut loc anul trecut la Fort Worth, Texas.

Afla mai multe despre: tenis femininwtaarina sabalenka 

viewscnt
Articole similare