Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei din staff-ul Armeniei au sărit să-i bată pe fanii români în tribună. Momentul în care armenii "au luat foc" pe Stadionul Steaua, la finalul partidei | EXCLUSIV

Cei din staff-ul Armeniei au sărit să-i bată pe fanii români în tribună. Momentul în care armenii "au luat foc" pe Stadionul Steaua, la finalul partidei | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Noua arenă din Ghencea a găzduit primul meci al naţionalei României, iar naţionala a început cu dreptul pe Stadionul Steaua. A învins Armenia cu 1-0 şi a devenit favorită la locul secund în grupa preliminară. Totuşi, la finalul partidei au fost incidente între cei din staff-ul armenilor şi fanii români.

Incident reprobabil pe Stadionul Steaua, la finalul partidei România - Armenia 1-0

Înaintea partidei, răbdarea fanilor români a fost pusă la încercare, după ce s-au format cozi mari la accesul pe stadion. În total, 13.576 de spectatori au fost la meciul din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. 

România a deschis scorul în prima repriză, prin Mitriţă, iar finalul partidei a fost trăit cu suspans de ambele părţi, întrucât miza jocului a fost obţinerea locului secund, care duce la "baraj", cu două meciuri înainte de finalul grupei. 

După cele 90 de minute, un incident reprobabil a avut loc. Reporterul Telekom Sport prezent pe Stadionul Steaua a asistat la o "luptă" între români şi armeni. Iniţial, spectatorii de la tribuna zero i-au înjurat pe oficialii armenilor prezenţi lângă echipa lor naţională, iar aceştia din urmă au ripostat. 

În acea zonă s-a format un meleu, după ce şi membri ai staff-ului Armeniei "s-au aprins" şi au sărit la bătaie, încercând să urce în tribună. Aceştia au fost opriţi doar de stewarzi, care au intervenit în forţă, pentru a stopa o încăierare generală. În cele din urmă, situaţia a fost detensionată.  

România - Armenia 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

Clasamentul grupei înaintea acestor partide este următorul: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: scandal romania armeniaromania armeniafani romania armeniabataie romania armenia 

viewscnt
Articole similare