Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi fotbalişti care şi-au pierdut locul în echipa FCSB! Nicolae Dică prevede deciziile: "Îi va fi greu să joace în faţa lui" | EXCLUSIV

Cei doi fotbalişti care şi-au pierdut locul în echipa FCSB! Nicolae Dică prevede deciziile: "Îi va fi greu să joace în faţa lui" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB pregătise mutarea lui Octavian Popescu în centrul terenului, după revenirea lui Florinel Coman, dar revelaţia din lot e de neclintit cu evoluţiile din bandă, crede Nicolae Dică. Antrenorul a tranşat şi lupta din centrul atacului.

Nicolae Dică, după Dinamo - FCSB 0-3. Cine şi-a pierdut locul în echipa lui Toni Petrea

Octavian Popescu a profitat din plin de absenţa lui Florinel Coman, accidentat o perioadă lungă, dar care a revenit alături de echipă. Tavi Popescu a marcat din nou un gol superb, de această dată cu Dinamo, iar Nicolae Dică susţine că e de neclintit din bandă, deşi FCSB plănuia să-l mute în linia de mijloc, pentru a-i face loc lui "Mbappe"

"În 4-3-3, Florinel Coman e pe poziţie cu Tavi Popescu. Dacă va intra 45 de minute, poate juca atacant. Ştiu de la Farul, Viitorul, că era atacant de bază. Dar după l-a trecut domnul Hagi pe poziţia stângă. Acum îi va fi greu să joace în faţa lui Tavi Popescu. Trebuie să faci orice să dai gol, să bagi mingeaa în poartă", a declarat expertul Telekom Sport. 

De asemenea, nici Claudiu Keşeru nu ar urma să mai apară în centrul atacului. Vârful a fost în lot cu Dinamo, dar a rămas pe banca de rezerve, după ce a fost criticat, din nou, de Gigi Becali.  

"Lui Keşeru i-a spus (n.r. - Gigi Becali) că se bazează pe jucătorii tineri. A intrat Ianis Stoica şi a dat gol. Odată cu golul lui, şansele să intre sunt şi mai mici. 

Pe Dumiter nu-l poţi compara cu Keşeru, care are trofee, e de echipa naţională, dar vine un timp când joci cu tinerii. Vor să joace cu tinerii, că au şanse mici de a câştiga campionatul şi vor să joace cu tinerii. După plecarea lui Gnohere, au căutat atacant, iar Stoica arată de viitor pe această poziţie şi Dumiter a demonstrat că poate juca pe această poziţie", a adăugat fostul antrenor şi jucător al FCSB, Nicolae Dică, pentru Telekom Sport. 

  • FCSB vs Dinamo: A. Vlad - Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Fl. Tănase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
  • Rezerve: Târnovanu, Miron, Haruţ, Fl. Coman, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Keşeru 

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbdinamodinamo fcsb 0-3claudiu keseruflorinel comanianis stoica 

viewscnt
Articole similare