Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai dur discurs după măcelul de la Ovidiu! Jucătorul CFR-ului şi-a anunţat plecarea din vară: ”Am fost penibili”

Cel mai dur discurs după măcelul de la Ovidiu! Jucătorul CFR-ului şi-a anunţat plecarea din vară: ”Am fost penibili”

Superliga

Comentarii

Cristi Manea, fundaşul CFR-ului, nu s-a ferit de cuvinte după umilinţa încasată de echipa sa la Ovidiu, contra Farului, scor 1-5.

Apărătorul dreapta al naţionalei României a dat de înţeles că va pleca în vară de la CFR Cluj şi a recunoscut că Dan Petrescu ar fi avut o reacţie foarte dură după o astfel de partidă nereuşită.

Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj şi îşi avertizează colegii: ”Trebuie să ne trezim! Am fost penbibili”

”Nu avem nicio scuză. Am fost penibili în caeastă seară. Trebuie să ne trezim, pentru că mergem la Craiova şi va fi şi mai greu ca astăzi. La pauză trebuia să fim cu toţii schimbaţi.

Trebuie să ne trezim pentru că e groasă. Este dificil, dar ăsta este fotbalul. Noi am aavut ocaziile noastre, dar în loc să facem 1-1, s-a făcut 2-0. Nu mai am cuvinte, sunt foarte supărat.

(n.r. Ce v-ar spune Dan Petrescu?) Să nu mai îmbrăcăm tricourile. CFR are nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag.

Cred că voi pleca la vară”, a spus Cristi Manea, după Farul 5-1 CFR.

Cristi Manea a adunat 226 de jocuri în tricoul CFR-ului de-a lungul carierei. Alături de ”feroviari”, fundaşul naţionalei a câştigat cinci titluri şi două Cupe ale României. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 3.200.00 de euro.

Afla mai multe despre: farulcfrmanea 

viewscnt
Articole similare