Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai mare pericol pentru poarta Clinceniului în duelul cu FCSB: ”Cred că el este cel mai în formă, nu mă aşteptam să fie atât de bun”

Cel mai mare pericol pentru poarta Clinceniului în duelul cu FCSB: ”Cred că el este cel mai în formă, nu mă aşteptam să fie atât de bun”

FCSB

Comentarii

Lucian Filip a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, despre duelul cu fosta echipă, FCSB.

FCSB va primi vizita Academicii Clinceni, sâmbătă, de la ora 21:00, în a zecea etapă a Ligii 1. Alături de formaţia ilfoveană, Lucian Filip îşi va înfrunta fostul club, pe care l-a părăsit în această vară, după 12 ani, dintre care opt petrecuţi cu prima echipă.

Acesta a vorbit despre duelul ce urmează şi a recunoscut că îi aşteaptă un meci greu pe băieţii lui Ionuţ Chirilă. Filip a avut cuvinte de laudă pentru noul tehnician, Edi iordănescu, înainte de a îl numi pe Andrei Cordea ca principalul pericol al FCSB-ului.

Cel mai mare pericol pentru poarta Clinceniului în duelul cu FCSB

În acest moment, în ciuda faptului că a fost acea perioadă a meciului din Cupă, echipa roş-albastră arată mai bine organizată. Au un antrenor bun, cred că Edi Iordănescu va fi la nivelul aşteptărilor, dar asta nu înseamnă ca ei sunt câştigători înainte de a termina meciul.

Cred că cel mai în formă jucător este Cordea. Orice e posibil. Nu mă aşteptam să fie atât de bun, s-a adaptat foarte repede, fiind un jucător tânăr, care nu are experienţă. A înţeles foarte bine ce se cere acolo”, a declarat Lucian Filip.

Afla mai multe despre: lucian filipacademica clincenifcsbfcsb clinceneiandrei cordea 

viewscnt
Articole similare