Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai mare regret al lui Becali! L-a dat afară de la FCSB, dar acum face show: "S-a transformat!"

Cel mai mare regret al lui Becali! L-a dat afară de la FCSB, dar acum face show: "S-a transformat!"

FCSB

Comentarii

George Ţucudean a înscris primul său gol în tricoul echipei naţionale în victoria cu Israel, scor 2-1, cu o execuţie de clasă, iar atacantul de 26 de ani reprezeintă o veritabilă revelaţie şi pentru oamenii de fotbal din România.

Dezamăgirea FCSB

Trecut pe la marile echipe ale României şi devenit campion cu Viitorul, Ţucudean pare să traverseze acum cel mai bun moment al carierei şi pare un jucător transformat total la nici trei ani de la una din cele mai dezamăgiri ale carierei: perioada petrecută la FCSB, în 2015.


Atacantul ajungea în curtea roş-albaştrilor la începutul lui 2015, însă a plecat cu un gust amar, după nici măcar un an, deşi a cucerit trei trofee cu FCSB (titlul, Cupa României şi Cupa Ligii).

Ţucudean: "Rădoi a luat vina asupra lui, dar ştiam că Becali a decis!"
La scurt timp după plecarea de la FCSB, Ţucudean vorbea liber despre ce a dus la ruptură şi îl arăta în mod direct cu degetul pe patronul echipei, Gigi Becali. Cu siguranţă, Becali are acum toate motivele să regrete: Ţucudean i-a "furat" un titlu în sezonul trecut, cu Viitorul, iar acum e lider cu CFR şi e golgheterul campionatului, la egalitate cu Gnohere, ambii având câte 13 goluri marcate.

"M-a sunat cineva şi mi-a spus, după două meciuri la Steaua, că nu mă mai doreşte Becali.

Am rămas până la finalul campionatului trecut, că aşa rămăsese vorba. Apoi a venit Rădoi şi am mers în cantonament. La primul meci am intrat, am dat gol, am câştigat. M-a sunat din nou Anamaria (n.r. Prodan) şi mi-a zis că va veni Rădoi să-mi zică că nu mai are nevoie de mine.

Şi aşa a venit Rădoi să-mi spună că nu am atitudine. I-am zis ok şi am plecat. Rădoi a luat vina asupra lui, dar eu ştiam că Becali a decis. Acum, dacă Becali zice că mă regretă, e alta problemă
", declara Ţucudean după despărţirea de FCSB.


Ţucudean pare să devină un nume constant şi la echipa naţională, iar cota sa de piaţă va creşte cu siguranţă, dacă evoluţiile vor rămâne la acelaşi nivel.

"Ţucudean pare că s-a transformat de când a venit la CFR în jucătorul care, probabil că a şi înţeşles, dintr-o ocazie dai un gol. La Viitorul şi-a permis, cel puţin la acel meci cu Iaşi, când are şapte ocazii cu portarul, după care dă patru goluri... pentru că avea 25 de ocazii. Deja, de când te-ai dus la CFR, ai o ocazie şi aia la o lovitură liberă, ceva...", a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

 


 

Afla mai multe despre: gigi becalitucudeanfcsbnationala 

viewscnt
Articole similare