Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai slab fotbalist din istoria lui FC Botoşani” a prins transferul carierei. Se bate la titlu cu Nordsjaelland şi Copenhaga

”Cel mai slab fotbalist din istoria lui FC Botoşani” a prins transferul carierei. Se bate la titlu cu  Nordsjaelland şi Copenhaga

Fotbal

Comentarii

Austriacul Martin Fraisl (30 de ani), fost portar la FC Botoşani, a prins transferul carierei!

Martin Fraisl a ajuns la un acord cu formaţia daneză Midtjylland, una dintre formaţiile care şi-au anunţat candidatura la titlu, în acest sezon, în Danemarca.

  • După două runde, Midtjylland, Nordsjaelland şi Copenhaga au maximum de puncte.

Martin Fraisl a semnat cu Midtjylland

Martin Fraisl este un fotbalist care a produs mai multe controverse după ce a plecat din România, decât a reuşit să producă în perioada în care evolua pentru FC Botoşani.

A fost adus la echipă în sezonul 2018/2019, iar după un singur sezon, oripilat de ceea ce a trăit în România, a decis să schimbe ţara.

  • 16 meciuri a bifat la FC Botoşani, în toate competiţiile.

Am venit într-o ţară săracă, în care un profesor câştigă 250 de euro pe lună. Preţurile din magazine nu sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulţumiţi.

Starea de spirit a lor nu e una bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător pentru ce am”, declara Fraisl despre Botoşani şi România, la scurt timp după ce a părăsit ţara noastră.

De asemenea, a afirmat că preşedintele de atunci al celor de la FC Botoşani (n.r. - Cătălin Anton) ar fi venit şi i-ar fi transmis că ”este cel mai slab jucător din istoria clubului”.

După experienţa din România, Fraisl a evoluat trei sezoane şi jumătate în Bundesliga 2, la Sandhausen, Schalke 04 şi Arminia Bielefeld, dar şi jumătate de sezon în prima ligă olandeză, la ADO Den Haag.

Pentru prima dată în carieră, Martin Fraisl sper să prindă cupele europene cu formaţia sa, în cazul de faţă Midtjylland.

Cifre statistice din cariera lui Fraisl:

  • la Sandhausen: 47 de meciuri, 68 de goluri încasate, 7 meciuri fără gol primit
  • la Arminia Bielefeld: 32 de meciuri, 64 de goluri încasate, 2 meciuri fără gol primit
  • la Schalke 04: 26 de meciuri, 32 de goluri încasate, 8 meciuri fără gol primit
  • la Botoşani: 16 meciuri, 12 goluri încasate, 8 meciuri fără gol primit

Afla mai multe despre: nordsjaellandmidtjyllandcopenhagamartin fraisl 

viewscnt
Articole similare