Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost rezervă în Liga 1 şi a plecat cu scandal, acum este vedetă la Schalke. Mihai Stoica, mirat şi el: ”Este ceva aşa...” Are oferte de la Rangers şi Norwich

A fost rezervă în Liga 1 şi a plecat cu scandal, acum este vedetă la Schalke. Mihai Stoica, mirat şi el: ”Este ceva aşa...” Are oferte de la Rangers şi Norwichgalerie foto

Campionate

Comentarii

Un fotbalist care a fost mai mult rezervă la un club din Liga 1 a ajuns titular la Schalke şi acum este dorit de Rangers şi de o echipă care a jucat în acest sezon în Premier League.

Martin Fraisl a ieşit în evidenţă în România doar prin declaraţiile pe care le-a dat după ce a plecat de la FC Botoşani, unde a petrecut un sezon şi a fost mai mult rezervă.

Însă portarul german a avut în ultimii doi ani o ascensiune ca în basme şi acum ar putea face un nou pas în carieră.

Rezervă în Liga 1, vedetă la Schalke. Meme Stoica, mirat: ”M-am uitat de curiozitate”

În vârstă de 28 de ani, austriacul Martin Fraisl a ajuns la FC Botoşani în vara lui 2018, după ce s-a despărţit de FAC, echipă din ţara natală. Pentru Fraisl, FC Botoşani a fost prima aventură în străinătate.

Fraisl a plecat însă după numai un an, timp în care a avut doar 16 apariţii (15 în Liga 1).

Ulterior, a oferit un interviu în presa din Austria în care s-a plâns că Botoşaniul este un oraş urât, că România este o ţară săracă şi că n-a rămas deloc cu amintiri plăcute despre ţara noastră: ”Mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania”, a spus atunci Fraisl.

Plecarea din România a fost însă un uriaş pas înainte pentru el. Fraisl a jucat ulterior pentru nemţii de la Sandhausen, apoi a plecat în Olanda - la Den Haag şi din vara trecută joacă la Schalke.

Aici, Martin Fraisl a reuşit să se impună şi a devenit titular în poarta legendarei echipe germane. Mihai Stoica spune că a rămas şi el mirat când a descoperit că Fraisl a devenit o adevărată vedetă la Schalke.

”Fraisl joacă titular la Schalke. Este ceva aşa... M-am uitat de curiozitate. Nu ştiu unde i-a plăcut. În Austria nu i-a plăcut? Că e ţara lui”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Retrogradată la finalul sezonului trecut, Schalke este pe primul loc în liga a doua a Germaniei şi are mari şanse să revină în 1.Bundesliga.

Acum, Fraisl este dorit de Rangers şi de Norwich

Evoluţiile pe care le-a reuşit la Schalke în acest sezon l-au făcut un portar interesant pentru mai multe cluburi cunoscute. Presa din Germania, Austria şi Scoţia scrie că Fraisl are oferte de la Rangers şi Norwich - echipă care a jucat în Premier League în acest sezon, dar care a retrogradat.

Martin Fraisl mai are contract cu Schalke doar până la finalul acestui sezon, dar ”minerii” sunt interesaţi să-l păstreze pentru cel puţin încă un sezon.

”Martin are oferte de la echipe de acelaşi nivel, aşa că nu vă faceţi griji. Sunt semnale de la club (n.r. de la Schalke) că vor vorbi cu Martin după finalul sezonului. Schalke este un club cortect, Martin este un adevărat sportiv şi se potrivesc. El este potenţialul portar după promovare şi iubeşte Schalke”, a comentat Sascha Empascher, impresarul lui Fraisl.

Afla mai multe despre: fraisl 

viewscnt
Articole similare