Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un român va juca în Serie A. Are 22 de ani şi a fost la academia lui Manchester United

OFICIAL | Încă un român va juca în Serie A. Are 22 de ani şi a fost la academia lui Manchester United

Serie A

Comentarii

Începând cu sezonul următor, vom avea încă un fotbalist român în Serie A.

Din sezonul viitor, în Serie A va juca un fotbalist român care a bifat prezenţe doar la naţionala U17 şi care este un nume foarte puţin cunoscut pentru suporterii din România.

Dennis Politic are 22 de ani, este atacant, şi-a făcut cea mai mare parte a junioratului la echipe din străinătate şi va juca din sezonul următor în Serie A.

Încă un jucător român în Serie A. Cine este Dennis Politic

În vârstă de 22 de ani, Dennis Politic este un jucător care nu este foarte cunoscut în România. La începutul acestui an, atacantul român a fost transferat definitv de Cremonese, de la Bolton, care l-a avut sub contract încă din 2015, dar care îl împrumutase la Port vale.

Vineri, Cremonese s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Como şi şi-a asigurat astfel promovarea în Serie A.

Dennis Politic a început fotbalul în România, la CSM Codlea, s-a transferat ulterior la FC Braşov, dar în 2012 a plecat din ţara noastră după o serie de probe pe care le-a dat în Anglia.

Dennis Politic a susţinut atunci teste la Manchester United, Liverpool şi Chelsea şi a ales să-şi continue cariera la academia ”diavolilor roşii”.

În 2015, Dennis Politic a plecat la academia lui Bolton, a trecut aici pe la toate echipele de juniori şi a prins 30 de apariţii şi la echipa de seniori. Ulterior, Bolton l-a împrumutat la Port Vale şi Cremonese l-a transferat definitiv la începutul acestui an.

În această perioadă, Dennis Politic a bifat însă doar 3 apariţii pentru Cremonese, fără să înscrie vreun gol. Tânărul atacant român a semnat cu echipa italiană până în vara lui 2023.


 

Afla mai multe despre: dennis politic 

viewscnt
Articole similare