Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai tare club din România” joacă în Liga 2? ”Doar terenul face 100 de milioane de euro. Ce avere este acolo...”

”Cel mai tare club din România” joacă în Liga 2? ”Doar terenul face 100 de milioane de euro. Ce avere este acolo...”galerie foto

Liga 2

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că un club din Liga 2 este cel mai tare din România, datorită infrastructurii de care se bucură.

Fostul preşedinte al LPF iese din nou în evidenţă. De această dată, Dumitru Dragomir a remarcat un club din Liga 2, despre care spune că este cel mai tare din România.

Omul de afaceri este în primul rând impresionat de infrastructura de acolo, pe care o evaluează la peste 100 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir susţine că cel mai tare club din România evoluează în Liga 2

Fostul preşedinte al LPF l-a ironizat pe Gigi Becali, cel care, la rândul său, a făcut glume pe seama unei oferte pe care ar fi primit-o Steaua.

Zilele trecute, fostul selecţioner a afirmat că o companie americană a fost interesată să investească aproximativ 100 de milioane de dolari în Steaua, dar asocierea a fost refuzată de MApN.

Gigi Becali a ironizat acea afirmaţia şi a declarat că nu crede în oferta anunţată de Victor Piţurcă. Totuşi, Dumitru Dragomir este de altă părere.

Fostul preşedintele al LPF susţine că Steaua valorează în prezent peste 100 de milioane de dolari, datorită infrastructurii pe care o are la dispoziţie: stadion nou, plus bază de antrenament, săli de pregătire etc.

”Cu 50 de milioane nu plăteşti nici stadionul. Ce avere este acolo... Au atâta teren. Doar terenul face 100 de milioane de euro!

La ora actuală, Steaua este cel mai tare club din această ţară, datorită stadionului nou şi terenurilor pe care le are acolo, plus sală de sport şi tot ce au acolo. Este o avere!

De multe ori, trebuie să ai studii medicale pentru a-l înţelege pe Gigi Becali. El se pricepe bine la bani, dar vă spun că şi Gigi Becali dă 100 de milioane pe toată averea aia de acolo”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro X.

Doar noul stadion Steaua a costat aproape 100 de milioane de euro

Steaua este unul dintre puţinele cluburi din România care se bucură de o bază sportivă modernă, în centrul căreia se află un stadion nou, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

Însă Complexul Sportiv Steaua mai cuprinde şi terenuri de antrenament - cu suprafaţă naturală şi sintetică - săli de antrenament, facilităţi pentru recuperarea sportivilor, spaţii de cazare, bazin etc.

În plus, echipa de fotbal Steaua - cea mai de succes din fotbalul nostru - şi-a recuperat marca şi are decizie favorabilă în primă instanţă pentru palmares.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare