Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nedelcu a revenit în Liga 1 după ce Gigi Becali şi-a dat acordul să se transfere la altă echipă

OFICIAL | Nedelcu a revenit în Liga 1 după ce Gigi Becali şi-a dat acordul să se transfere la altă echipă

Superliga

Comentarii

Dragoş Nedelcu a revenit oficial în Liga 1, după ce Gigi Becali şi-a dat acceptul ca el să se transfere la altă echipă.

Dragoş Nedelcu n-a reuşit să impresioneze la Fortund Dusseldorf, unde FCSB l-a împrumutat în vara trecută. Contractul de împrumut ar fi trebuit să expire în vară, însă nemţii i-au transmis că poate să plece încă de acum.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a revenit astfel în Liga 1, dar nu la FCSB - echipă de care aparţine.

Dragoş Nedelcu a revenit în Liga 1. Gigi Becali şi-a dat acceptul pentru transfer

Internaţionalul român s-a transferat în vară în liga secundă a Germaniei, la Fortuna Dusseldorf, sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Însă Dragoş Nedelcu n-a reuşit să-şi îmbunătăţească prea mult forma şi oficialii echipei germane i-au transmis că poate pleca încă din această iarnă, deoarece nu mai intră în planurile antrenorului.

Nedelcu a fost folosit la Dusseldorf pe poziţia de fundaş central, una care nu este pe placul său şi desele erori pe care le-a comis l-au adus în situaţia de a-şi căuta din nou echipă.

Dragoş Nedelcu are în continuare contract cu FCSB, dar pentru el au apărut şi alte variante din Liga 1. Însă Gigi Becali i-a transmis că nu vrea să-l lase să se transfere la o contracandidată la titlu.

Până la urmă, mijlocaşul de 24 de ani s-a înţeles cu Gică Hagi şi Farul a anunţat oficial că Nedelcu a revenit la echipa din Constanţa.

”Începând de astăzi, mijlocaşul Dragoş Nedelcu este noul jucător al echipei noastre.

Născut la 16 februarie 1997, constănţeanul Dragoş Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009.

A evoluat pentru clubul nostru până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf.

În palmaresul său figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 şi o Cupă a României în 2020 cu FCSB. Fost internaţional de juniori, are până în prezent şi două selecţii la naţionala de seniori. Este şi semifinalist cu România U21 la C.E din 2019.

Mult succes, Dragoş, în tricoul alb-albastru”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Farului Constanţa.

Este cea de-a doua revenire anunţată de Farul în ultimele 24 de ore. Miercuri, echipa lui Gică Hagi l-a transferat şi pe Gabi Iancu.

Afla mai multe despre: nedelcu 

viewscnt
Articole similare