You are here:

Cel mai tare transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, în acest an? EXCLUSIV | Panduru, impresionat: ”Are o calitate pe care nu mulţi jucători o au”

Cel mai tare transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, în acest an? EXCLUSIV | Panduru, impresionat: ”Are o calitate pe care nu mulţi jucători o au”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru se declară impresionat de un transfer pe care Gigi Becali l-a făcut în vară, tânărul Octavian Popescu, pe care FCSB l-a adus de la Universitatea Craiova. Panduru spune că mijlocaşul de doar 17 ani arată foarte multă calitate.

Un transfer făcut în vară de Gigi Becali la FCSB l-a impresionat pe Basaran Panduru. Fostul mijlocaş al lui Benfica vorbeşte laudativ despre Octavian Popescu, cel care, la doar 17 ani, iese tot mai mult în evidenţă. Panduru laudă calitatea arătată până acum de Octavian Popescu şi spune că este impresionat de modul în care a obţinut penalty în meciul cu UTA Arad.

Cel mai tare transfer făcut de Gigi Becali în vară? Panduru: ”Are o calitate pe care nu o au mulţi jucători”

Octavian Popescu a jucat şi cu UTA Arad, deşi are doar 17 ani. FCSB s-a impus cu 3-0, dar, în ciuda rezultatului, a fost un meci foarte greu pentru echipa condusă de Toni Petrea. Tabela a fost deblocată abia în minutul 76, după un penalty obţinut de Octavian Popescu. 

Mijlocaşul de 17 ani a controlat foarte bine mingea în careu, a dat mingea pe lângă un adversar, însă a fost faultat şi arbitrul a arătat punctul cu var. Basarab Panduru se declară impresionat de modul în care Octavian Popescu a reuşit să obţină acel penalty şi este de părere că FCSB a reuşit un transfer foarte important, de care trebuie să aibă însă grijă:

”Cred că băiatul ăsta are ceva şi cred că cei de la FCSB vor fi atenţi, să fie atenţi cu el, pentru că are o calitate pe care nu o au mulţi jucători. Poţi să ai discuţie cu cine vrei. Dacă nu e nativ, poţi să discuţi cu cine vrei, nu scoţi niciodată niciun penalty. Asta e o şmecherie, să îl laşi să vină pe adversar, să nu intri în panică, deşi la 17 ani, ar trebui să fie. Vine adversarul, tu ai băgat piciorul, ţi-ai lovit mingea şi el îţi vine peste picior. Dacă Coman nu pleacă şi tu joci acolo, pe poziţia lui, este o mare problemă”, a spus Basaran Panduru pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Octavian Popescu a fost transferat de Gigi Becali în vara acestui an, după ce mijlocaşul de 17 ani s-a despărţit de Universitatea Craiova. Popescu s-a transferat liber de contract la FCSB, după ce a refuzat să-şi mai prelungească înţelegerea cu echipa din Bănie. 

Uşor, uşor, Octavian Popescu a început să apară tot mai des în echia de seniori a FCSB-ului şi are deja 8 aparenţe şi 3 assist-uri. Până acum, mijlocaşul de 17 ani se dovedeşte un transfer foarte bun făcut de Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare