Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Celtic s-a impus în derby-ul oraşului Glasgow, cu Rangers şi a câştigat Cupa Ligii Scoţiei. Ianis Hagi a fost doar rezervă

Celtic s-a impus în derby-ul oraşului Glasgow, cu Rangers şi a câştigat Cupa Ligii Scoţiei. Ianis Hagi a fost doar rezervă
Comentarii

Celtic s-a impus în Old Firm, graţie unei duble semnate de japonezul Furuhashi. Pentru echipa lui Ianis Hagi a marcat Alfredo Morelos, care a redus din diferenţă şi a stabilit scorul final.

Celtic i-a întrerupt astfel marii rivale, o serie de nouă victorii consecutive. În campionat, tot alb-verzii se descurcă mai bine. Echipa lui Ange Postecoglou este lider autoritat cu 73 de puncte, urmată la nouă lungimi distanţă de Rangers. A fost a 22-a Cupă a Ligii Scoţiei obţinută de campioana Scoţiei, şi a doua consecutivă.

Celtic, un complex pentru Rangers

Este evident că echipa lui Ianis Hagi nu se simte bine în derby-urile cu Celtic. În ultimele şapte confruntări directe, ”The Bhoys” nu au pierdut niciun meci în timp regulamentar. De asemenea, alb-verzii au lăsat o impresie mai bună decât Rangers şi în UEFA Champions League.

Celtic a obţinut două puncte în grupe, în timp ce ”Protestanţii” nu au obţinut niciunul, şi au intrat în istorie, drept cea mai slabă echipa din istoria grupelor competiţiei.

Ianis Hagi, doar rezervă

Mijlocaşul român nu a bifat niciun minut, şi încă nu are niciun meci ca integralist, de la revenirea de după accidentarea. Hagi este cotat de cotat de Transfermarkt la 7.000.000 de euro. De când a revenit în circuitul echipei, Hagi a evoluat în doar două partide pentru Rangers, 2-0 cu Livingston, respectiv 3-2 cu Partick Thistle.

Pentru Rangers urmează partida de campionat cu Kilmarnock, echipa aflată pe penultimul loc în Scoţia.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare