Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a început să schimbe gazonul de pe stadionul din Gruia! Unde va evolua campioana României în următoarea perioadă

CFR Cluj a început să schimbe gazonul de pe stadionul din Gruia! Unde va evolua campioana României în următoarea perioadă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj începe astăzi decopertarea gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

CFR Cluj a început să schimbe gazonul de pe stadionul din Gruia! Unde va evolua campioana României 

Clujenii sunt nevoiţi să îşi schimbe gazonul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Motiv pentru care CFR-işti sunt nevoiţi să joace pe un alt stadion următorul meci de acasă din Liga 1.

Operaţiunea o va costa pe campioana României 300.000 de euro.

Iniţial, CFR a vrut să dispute partidele pe stadionul rivalei U Cluj, însă reacţia acestora nu a fost una tocmai bună, astfel că CFR a decis să îşi dispute meciurile următoarele din Liga I pe stadionul din Mediaş. Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a dat vestea.

"CFR are oameni responsabili in conducerea clubului. Chiar dacă cererea lor este legală, urmare a poziţiilor exprimare de unele instituţii abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaş. Prin aceasta se preîntâmpina naşterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraş, pe fondul unei eventuale decizii", a spus Alin Tişe, potrivit Ştiri de Cluj.

Ce a spus Cristi Balaj:

”Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialişti, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condiţiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant şi am pierdut o mare parte din gazon”, a declarat Balaj, preşedintele clubului CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr cluj gazonstadion cfr cluj 

viewscnt
Articole similare