Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - CS Mioveni 1-0. Victoria a la Dan Petrescu obţinută de ardeleni

VIDEO | CFR Cluj - CS Mioveni 1-0. Victoria a la Dan Petrescu obţinută de ardeleni

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - CS Mioveni se joacă astăzi, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi în timp real pe telekomsport.ro.

VIDEO | CFR Cluj - CS Mioveni 1-0 (Costache 36)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Hindrich - Susic, Graovac, Burcă, Camora - C. Deac, Boateng, Sigurjonsson - Omrani, Debeljuh, V. Costache
  • Rezerve: Bălgrădean, C. Manea, Fl. Ştefan, Cestor, Bordeianu, Chipciu, A. Păun, Petrila, Alibec
  • CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Scarlatache, Al. Iacob - Rădescu, Sanoh, M. Panait, D. Toma, Şerbănică - Blănaru, B. Rusu
  • Rezerve: Ducan, Oancea, Balaur, Burnea, Buziuc, Bereş, Massaro, Coşereanu, Ciucureanu

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 87. Rusu trece pe lângă gol pentru Mioveni pe final de meci.

Min 57. Omrani încearcă un lob senzaţional din marginea careului, însă Popescu reuşeşte să se opună.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 36. Goool CFR! Costache deschide scorul cu şansă, din afara careului, după ce un corner fusese respins la fotbalistul clujenilor.

Min 22. Debeljuh, scăpat singur cu portarul, şutează cu stângul, dar trimite direct în picioarele lui Popescu.

Min 21. Blănaru iroseşte o şansă incredibilă, neputând să împingă mingea în poartă din câţiva metri, în urma unei greşeli a lui Boateng.

Min 1. A început partida.


Liderul autoritar al campionatului, CFR Cluj primeşte vizita nou-promovatei CS Mioveni, partida urmând a se disputa în etapa cu numărul 19 din Liga I.

Pentru clujeni acest joc reprezintă un nou prilej de a-şi consolida prima poziţie sau chiar pentru a-şi mări diferenţa de puncte ce o separa de urmăritoarea FCSB, în timp ce echipa oaspete are ca obiectiv principal sa acumuleze o zestre cat mai mare de puncte inainte de startul play-out-ului pentru a nu avea foarte mari emotii in ceea ce priveste lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CFR Cluj - CS Mioveni LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 19:30. Cele mai importante faze vor fi pe telekomsport.ro

Cu situatia antrenorului Dan Petrescu usor incerta, dupa ce tot mai multe voci l-au dat drept urmatorul selectioner al echipei nationale, iar discutiile cu sefii FRF au devenit oficiale in ultima perioada, formatia din Gruia isi continua incet, dar sigur marsul catre un al 5-lea titlu de campioana la rand, reusind sa puna o diferenta de cinci puncte intre ea si formatia clasata pe locul secund, FCSB, însă vicecampioana României are şi un meci mai mult disputat.

Ultimele 5 jocuri ale clujenilor in Liga 1 au insemnat tot atatea succese (1-0 cu Voluntari, 3-0 cu Dinamo, 2-0 cu FCU Craiova, 2-0 cu Academica, 1-0 cu Chindia), reusind chiar performanta de a marca 9 goluri fara sa primeasca vreunul.

Piteştenii au in continuare evolutii usor oscilante, nereusind sa lege o serie mai lunga de rezultate pozitive. In ultimele jocuri disputate pe teren strain, formatia argeseana s-a comportat aproape catastrofal, avand 4 infrangeri (0-4 cu Voluntari, 1-2 cu Farul, 0-3 cu FCSB, 2-5 cu U Craiova) si un rezultat de egalitate (1-1 cu Rapid). Important de mentionat este si faptul ca Mioveni nu se va putea baza in acest joc pe mijlocasul Dumitriu - suspendat pentru cumul de cartonase galbene, acesta fiind unul dintre oamenii de baza ai echipei, bifand 17 aparitii in cele 18 etape desfasurate pana in prezent.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare