Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, încurajată de un jucător al FCSB-ului înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Barcelona cu PSG a fost la fel!”

CFR Cluj, încurajată de un jucător al FCSB-ului înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Barcelona cu PSG a fost la fel!”

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Cordea, jucător adus de FCSB în această vară, a vorbit despre dubla rivalei CFR Cluj cu Steaua Roşie Belgrad, pe care nu o vede încheiată încă.

CFR Cluj a fost răpusă cu uşurinţă de Steaua Roşie Belgrad, în turul play-off-ului Europa League. Sârbii s-au impus cu 4-0 în faţa campioanei României, iar dubla pare încheiată după doar un meci.

Însă Andrei Cordea, jucător al rivalei FCSB, nu vede dubla încheiată încă. Fostul fotbalist de la Clinceni a dat exemplul faimoase ”Remontada”, când Barcelona a întors un 4-0 în faţa PSG-ului, câştigând 6-1 în optimile Ligii Campionilor, pe Camp Nou.

CFR Cluj, încurajată de un jucător al FCSB-ului înaintea returului cu Steaua Roşie

”Se joacă 90 de minute. Barcelona cu PSG a fost la fel! Nu ne putem lua după asta, dar suntem bărbaţi, avem caracter şi se joacă, părerea mea. Mă bucur pentru ei că sunt la nivelul la care sunt, sunt convins că la meciul cu noi o să joace primul 11 care s-a format deja şi o să-şi dorească foarte mult să câştige. La fel ca noi!”, a declarat Andrei Cordea.

FCSB şi CFR Cluj se vor întâlni în a şaptea etapă a Ligii 1, pe 29 august, de la ora 21:30. Până atunci, ”roş-albaştrii” se vor duela cu Sepsi, la debutul lui Edi Iordănescu pe bancă, luni seara, de la ora 21:30. Ambele partide pot fi urmărite în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujandrei cordeacfr cluj steaua roşie belgrad 

viewscnt
Articole similare