Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj l-a avut ”în mână” pe Albion Rrahmani, dar a preferat un alt atacant | EXCLUSIV

CFR Cluj l-a avut ”în mână” pe Albion Rrahmani, dar a preferat un alt atacant | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj l-ar fi putut transfera pe atacantul kosovar Albion Rrahmani (23 de ani) înaintea Rapidului, însă a decis să nu o facă.

CFR Cluj putea da o mare lovitură, nu foarte mult timp în urmă, dacă alegea să-l aducă şi pe Albion Rrahmani la echipă, alături de conaţionalul Ermal Krasniqi.

Cum l-a ratat CFR Cluj pe Albion Rrahmani

Cei doi jucători kosovari lucrează cu acelaşi impresar, iar lucrurile ar fi putut lua o altă direcţie dacă ardelenii, în frunte cu fostul antrenor Dan Petrescu, nu ar fi decis să meargă pe mâna altui atacant.

”Bursucul” nu a dorit să achite câteva sute de mii de euro pentru Albion Rrahmani, când îl putea lua liber de contract pe Rangelo Janga, un fotbalist care, în opinia sa şi a oamenilor din club, se potrivea mai bine stilului de joc de la CFR Cluj.

  • Rangelo Janga a fost vândut în această vară, la Bnei Sakhnin din Israel, în schimbul a 200.000 de euro.

CFR Cluj nu l-a transferat pe Rrahmani în iarna lui 2023, iar atacantul a ajuns la Rapid, şase luni mai târziu, şi a devenit senzaţia Superligii: are 4 meciuri şi 6 goluri marcate, iar giuleştenii visează la multe milioane de euro în schimbul său.

Nu trebuie să vedem lucrurile aşa, pentru că atunci aveam atacanţi. Noi căutam o extremă. Asta era poziţia pe care Dan Petrescu o ceruse.

Mai mult decât atât, nu aveam buget de transferuri în acel moment. Dovadă că şi Rapid a dat bani pe el.

Noi am avut un buget pentru Ermal Krasniqi pe care ni l-am asumat, noi semnându-l în iarnă ca jucător liber. Asta a fost ideea.

Profilul de atacant pe care Dan Petrescu îl căuta era un clasic număr 9, gen Janga. Asta era filozofia. Normal că şi clubul s-a pliat pe ce a ales antrenorul ca şi stil, strategia echipei”, declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

  • 600.000 de euro a plătit Rapidul în schimbul lui Albion Rrahmani, celor de la Ballkani, în vara recent încheiată.

Afla mai multe despre: rrahmanibilascojangapetrescu 

viewscnt
Articole similare