Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă mai dă trei goluri, la iarnă îl vinde”. Rapid poate da lovitura după doar şase luni cu killer-ul CFR-ului | EXCLUSIV

”Dacă mai dă trei goluri, la iarnă îl vinde”. Rapid poate da lovitura după doar şase luni cu killer-ul CFR-ului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este noua senzaţie de la Rapid. Transferul kosovarului a adus un suflu nou la gruparea de lângă Podul Grant, acesta reuşind să marcheze deja de şase ori în primele sale patru meciuri în tricoul giuleştenilor.

Rapid a câştigat, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 3-1, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. 

Albion Rrahmani a marcat de două ori şi a ajuns la trei duble în patru meciuri pentru formaţia giuleşteană. Mai mult, a reuşit şi un assist.

Clujenii au început slab meciul din Giuleşti, unde gazdele au primit un penalty în minutul 3, după un fault în careu asupra lui Funsho Bamgboye. 

Albion Rrahmani a executat, portarul Răzvan Sava a apărat, dar kosovarul a ajuns primul la balonul respins şi a înscris

CFR a reacţionat şi a egalat în minutul 10, prin veteranul Ciprian Deac. 

Clujenii au început să controleze meciul, iar Juricic a avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid, în minutul 34. 

La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, însă startul reprizei secunde a arătat o altă faţă a gazdelor. 

Rapid s-a năpustit spre poarta lui Sava şi Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 51, cu al şaselea său gol stagional. 

Giuleştenii au trecut pe lângă gol în mai multe ocazii, prin Săpunaru, Funsho Bamgboye sau Rrahmani, şi au reuşit să marcheze în minutul 71, prin Petrila, care a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Rapid.

Basarab Panduru a vorbit despre Albion Rrahmani, noua senzaţie a Rapidului, şi a avut un punct de vedere foarte interesant cu privire la poziţia acestuia din teren.

”Nu l-aş compara cu Dugandzic, are altă fugă, are alte calităţi, dar îţi trebuia şi Dugandzic lângă el.

Să-i găseşti lui Rrahmani un loc de număr 10, că vezi că golurile date nu le dă ca un număr 9, el fuge stânga, dreapta, e mereu în alergare”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Albion Rrahmani ar putea pleca în iarnă de la Rapid

De altfel, Constantin Zotta a continuat ideea lui Basarab Panduru şi a subliniat faptul că dacă era păstrat şi Marko Dugandzic, Rapid putea fi o candidată serioasă în lupta la titlu.

”Cu Dugandzic lângă el, puteai zice că Rapid îşi depune candidatura la titlu. Dacă mai dă trei, patru goluri la iarnă îl vinde”, a completat şi Zotta.

Datorită acestui succes, Rapid urcă pe ultima treaptă a podiumului, cu 18 puncte, la doar un singur punct în spatele CFR-ului şi la şapte lungimi distanţă în urma liderului FCSB.

Albion Rrahmani a fost adus de Rapid în vara acestui an cu 600.000 de euro de la FC Ballkani, din Kosovo.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare