Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl pune la punct pe unul dintre rivalii din Superligă: ”În viaţa lui nu va fi în luptă cu mine. Nici CFR nu m-a întrecut”

Gigi Becali îl pune la punct pe unul dintre rivalii din Superligă: ”În viaţa lui nu va fi în luptă cu mine. Nici CFR nu m-a întrecut”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali i-a transmis un avertisment rivalului său de la Rapid, Dan Şucu, după ce giuleştenii au trecut categoric de CFR Cluj.

Rapid a trecut de CFR Cluj, scor 3-1, în ultimul meci din etapa a 10-a din Superliga României.

Datorită acestui succes, giuleştenii au urcat pe podium, la doar un singur punct în spatele CFR-ului şi la şapte lungimi distanţă în urma liderului FCSB.

Gigi Becali: ”Eu îl ştiu pe Şucu un om corect”

Gigi Becali a ieşit la rampă cu o serie nouă de afirmaţii, iar de această dată îl vizează pe Dan Şucu, acţionarul clubului de lângă Podul Grant.

Finanţatorul celor de la FCSB îl apreciază pe Dan Şucu şi ceea ce face el la Rapid, dar este convins că nu va fi întrecut la fotbal de către acesta.

”Eu nu am să mă dezic de ce am zis. Eu îl ştiu pe Şucu un om corect, un om drept şi eu nu mă înşel la oameni. Numai că, acum, el crede că e în luptă cu mine.

În viaţa lui nu va fi în luptă cu mine. E cuminte, e om drept, dar în luptă cu mine e mai greu să fie. La fotbal, mai ales!

Trebuie să mai mănânce multă pâine să fie în luptă cu mine la fotbal. Ştii că nu accept. Păi dacă mă întrece Şucu, mă las de fotbal.

Eu când am luat Palatul era numărul 1! Dacă nu sunt numărul 1 undeva, nu mă duc. Nu dacă mă întrece anul ăsta. Să te întreacă la fotbal, deşi în niciun an nu o să poată, dar mă refer în ansamblu. Că nici CFR nu m-a întrecut. 

La fotbal să fii numărul 1 trebuie să iei în calcul totul. Să ai o societate stabilă, să ai performanţe, să vinzi jucători, să aduci bani din calificări, să aduci bani din jucători. Toate la un loc. Asta înseamnă fotbal.

Nu că într-un an el o să fie un loc în faţa mea, gata m-a întrecut. (n.r. poate ia Şucu titlul anul ăsta). Nu are cum, e prea slab. Dar repet nu mă dezic de omul Şucu, e om de calitate.

Acum a intrat şi el în activitate. Nu poţi să îl pui să doarmă. Zice şi el de şmecherie, de presiuni”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Mai mult, Gigi Becali nu a uitat nici de Dinamo, pe care a ”dinamitat-o” după rezultatele recente negative înregistrate de ”câini”.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare