Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii au avut din nou noroc la tragerea la sorţi

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii au avut din nou noroc la tragerea la sorţi
Comentarii

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă va trece de FC Pyunik, din Armenia, CFR Cluj va da în turul doi preliminar al Ligii Campionilor peste câştigătoarea dublei manşe dintre Dudelange (Luxemburg) şi Tirana (Albania).

Ardelenii au scăpat de Maccabi Haifa, care se afla pe lista posibilelor adversare, iar prima manşă din turul doi preliminar o vor juca pe propriul teren, urmând ca partida decisivă pentru calificarea în faza următoare să se dispute în Luxemburg sau în Albania.

CFR Cluj şi Dudelange s-au mai întâlnit şi în vara anului 2018, în play-off-ul Europa League. Atunci, echipa din Luxemburg a produs marea surpriză, a bătut-o pe campioana României în ambele meciuri, 2-0 şi 3-2, şi a obţinut calificarea în grupele competiţiei.

Meciurile se vor disputa la 19/20 iulie turul şi la 26/27 iulie returul. 

În primul tur preliminar, campioana României va evolua contra echipei armene FC Pyunik Erevan, primul meci în deplasare, iar apoi returul pe teren propriu. Meciurile vor avea loc la 5-6 iulie (turul) şi 12-13 iulie (returul).


De la ora 13:00, la Nyon, va avea loc tragerea la sorţi a turului doi preliminar din Liga Campionilor. Dacă va trece de armenii de la FC Pyunik, CFR Cluj va da din nou peste un adversar facil.

Urnele pentru tragerea la sorţi a turului doi preliminar din Liga Campionilor:

Urna 1

  • Olympiacos (GRE)
  • Ludogoreţ (BUL) / Sutjeska (MNE)
  • Zrinjski (BIH) / Sheriff (MDA)
  • Pyunik (ARM) / CFR Cluj (ROU)

Urna 2

  • Maribor (SVN) / Shakhtyor Soligorsk (BLR)
  • Diddeleng (LUX) / Tirana (ALB)
  • Maccabi Haifa (ISR)
  • Shamrock Rovers (IRL) / Hibernians (MLT)

CFR Cluj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, va evolua contra echipei armene Pyunik Erevan, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Nyon.

CFR Cluj va juca primul meci în deplasare, iar apoi returul pe teren propriu.

Meciurile vor avea loc la 5-6 iulie (turul) şi 12-13 iulie (returul).

Pyunik a cucerit în sezonul trecut al 15-lea său titlu de campioană a Armeniei (record), cu 75 de puncte, la un singur punct de contracandidata sa, FC Ararat-Armenia.

Pyunik nu a mai întâlnit până acum o echipă din România în cupele europene. În schimb, CFR Cluj a înfruntat-o pe echipa armeană FC Alaşkert în 2018, în turul al treilea preliminar al Europa League, câştigând ambele manşe, cu 5-0 şi 2-0.

Miercuri este programată tragerea la sorţi a meciurilor din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor (meciuri pe 19/20, respectiv 26/27 iulie).

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare