Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj VS FCSB! Omrani n-a mai aşteptat şi a dat răspunsul acum după ce a văzut oferta | ULTIMA ORĂ

CFR Cluj VS FCSB! Omrani n-a mai aşteptat şi a dat răspunsul acum după ce a văzut oferta | ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a intervenit şi a clarificat situaţia atacantului dorit de Gigi Becali la FCSB, Billel Omrani. Oficialul campioanei României a susţinut că ştie ce-şi doreşte vârful francez crescut de Marseille.

Luptă pentru Billel Omrani între CFR Cluj şi FCSB. Ce vrea atacantul ardelenilor

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dat încă un asalt după ce a dorit să-l aducă şi în trecut pe Billel Omrani. De această dată, pe lângă calităţile francezului, afaceristul vrea să le dea o lecţie clujenilor, pentru felul în care s-a procedat în cazul lui Cristian Bălgrădean, aflat în ultimele şase luni de contract şi care a semnat cu CFR Cluj.

Joi, Gigi Becali a anunţat că a vorbit direct cu Billel Omrani, care i-a spus ce pretenţii are pentru a semna cu FCSB. Totuşi, CFR Cluj ţine de unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Dan Petrescu. 

Cristi Balaj a susţinut că CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului, iar preşedintele a dezvăluit că fotbalistul îşi doreşte să rămână în Gruia. 

"Noi oferta pentru Omrani am făcut-o. Din ce am înţeles, jucătorul doreşte să rămână la CFR, se înţelege foarte bine cu antrenorul cu care are o relaţie specială, pentru că îşi petrec multe după amiezi împreună, merg la piscină. 

Dacă Omrani a ajuns să joace la acest nivel, i se datorează nu doar lui, ci şi lui Dan Petrescu, care a ştiut să îl mobilizeze, să-l monitorizeze şi să-l facă să fie concentrat 100% la fotbal. E un jucător care are nevoie de un asemenea om lângă el, pe care din punct de vedere  mental să-l aibă aproape", a declarat conducătorul din Gruia pentru Telekom Sport. 

Cristi Balaj a recunoscut greaşeala făcută în trecut de CFR Cluj, în privinţa lui Bălgrădean. În spatele acelei mutări a fost fostul preşedinte Marian Copilu, cel care l-a contactat şi el pe Billel Omrani. 

"Cei de la FCSB n-au făcut absolut nimic greşit. Greşit a fost ce s-a întâmplat cu Bălgrădean, în trecut. Omrani e un jucător bun, ne dorim în continuare să rămână la Cluj. În situaţia în care va dori să plece, are tot sprijinul nostru la un club care să reuşească să-i satisfacă nevoile sau cerinţele financiare.

Din ce ştiu, Omrani nu are o ofertă scrisă, pentru că vorbe, discuţii, poveşti pot să existe. Ofertele scrise sunt cele concrete. Noi jucătorului i-am făcut oferta scrisă, comparativ cu alţii care doar discută", a adăugat Cristi Balaj. 

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de ardeleni, patru titluri în Liga I şi două Supercupe ale României.

Transferul la FCSB dorit de Gigi Becali a fost aprobat şi de Mihai Stoica, cel care a recunoscut ce discuţie a avut cu finanţatorul.

Afla mai multe despre: billel omranigigi becalibillel omrani transfer cfr cluj fcsbcristi balaj 

viewscnt
Articole similare