You are here:

”CFR n-are portar. Oţelul patinează, iar Rapid e victima lui Şucu”. Marian Iancu a analizat la sânge lupta la titlu. Cele două echipe care s-au salvat: ”Excepţiile de calitate”

”CFR n-are portar. Oţelul patinează, iar Rapid e victima lui Şucu”. Marian Iancu a analizat la sânge lupta la titlu. Cele două echipe care s-au salvat: ”Excepţiile de calitate”

Superliga

Comentarii

Marian Iancu (59 de ani) a analizat lupta la titlu din Superligă.

”CFR n-are portar. Oţelul patinează, iar Rapid e victima lui Şucu”

Marian Iancu (59 de ani) a analizat lupta la titlu din Superligă. În opinia fostului patron de la Poli Timişoara, doar Dinamo şi U Cluj se salvează!

”În campionat, CFR nu are portar, pentru că l-a vândut, culpa lui Petrescu fiind doar că a acceptat să acopere ieşirea ruşinoasa din cupele europene cu tăcerea lui vinovată faţă de multiplele transferuri dispuse de patronul Varga ca pedeapsă, oarecum meritată! Oţetul lui Dorinel nu are de unde!

Patinează şi pierde firesc din turaţie indiferent de orgoliul antrenorului care a luat mult prea personal o competiţie care evident este peste putinţa lor! FCSB vrea, dar poate doar în limita reuşitelor sau nereuşitelor lui Olaru! Dependenta fata de căpitan este deocamdată totală şi o depăşeşte chiar şi pe cea faţă de orgoliul nelimitat al patronului Becali.

Petrolul este încă o necunoscută! De unde şi mai ales până unde va reuşi să ajungă?! Joacă în virtutea inerţiei, împinşi probabil doar de suporterii pătimaşi în anul celebrării centenarului!

Dinamo alături de U Cluj sunt excepţiile de calitate care conformă regula prin care acolo unde exista continuitate, ataşament, dorinţa, emoţie şi suporteri, vine şi performanţa!

Rapid e doar victima lui Sucu! În rest are tot ce-i trebuie pentru performanţa! Craiova, din motive necunoscute rămâne de neglijat în competiţia pentru câştigarea campionatulu. Mereu şi niciodată, ar putea fi motoul din Bănie!”, a declarat Marian Iancu pentru orangesport.ro.

Material scris de: Răzvan Ionaşcu.

Victor Becali a scos-o din lupta pentru titlul Superligii, după ce a văzut FCSB - Rapid: "Slab! Nu cred că poate în sezonul ăsta"

Afla mai multe despre: titlu superligămarian iancurapidcfr 

viewscnt
Articole similare