You are here:

Victor Becali a scos-o din lupta pentru titlul Superligii, după ce a văzut FCSB - Rapid: "Slab! Nu cred că poate în sezonul ăsta"

Victor Becali a scos-o din lupta pentru titlul Superligii, după ce a văzut FCSB - Rapid: "Slab! Nu cred că poate în sezonul ăsta"

FCSB

Comentarii

Victor Becali a plecat dezamăgit după ce a văzut FCSB - Rapid, scor 0-0, în Superliga. El crede că giuleştenii nu au fotbalişti "care pot face diferenţa" şi că echipa lui Marius Şumudică nu poate emite, momentan, pretenţii pentru titlul campiontului.

Victor Becali o exclude pe Rapid din lupta pentru titlu, după ce a văzut-o în derby-ul cu FCSB, 0-0

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 14-a din Superliga. Ocazii au avut ambele echipe, însă scorul s-a menţinut şi ambele au fost nevoite să se mulţumească doar cu un punct. 

Victor Becali a fost la meciul de pe Arena Naţională, iar acesta a avut câteva concluzii dure echipa antrenată de Marius Şumudică

"Slab! Un derby slab, mai bun a fost cu Dinamo. Ăsta e nivelul, slab. Şi-a propus puţin Rapid. Nu ştiu dacă sunt jucători care pot face diferenţa la Rapid. Un meci slab. La titlu mai greu pentru Rapid. FCSB, da, dar Rapid nu cred în sezonul ăsta. 

Rapid are un punct câştigat cu campioana şi e un punct mare. Nu vreau să spun dacă merită salariile pe care le iau jucătorii transferaţi la Rapid", a declarat Victor Becali, după ce a văzut derby-ul disputat pe Arena Naţională. 

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: victor becalifcsb rapidvictor becali rapid 

viewscnt
Articole similare