You are here:

Titular în FCSB - Rapid, Adrian Şut a primit un mesaj după tragedie: "Şi-ar dori şi tatăl lui"

Titular în FCSB - Rapid, Adrian Şut a primit un mesaj după tragedie: "Şi-ar dori şi tatăl lui"

FCSB

Comentarii

Adrian Şut s-a întors doar de câteva zile în cantonamentul FCSB şi a fost introdus titular cu Rapid. MM Stoica a avut câteva cuvinte speciale pentru mijlocaş.

În doliu, Adrian Şut a primit un mesaj special, cu scurt timp înainte de FCSB - Rapid, în Superliga

FCSB - Rapid se vede în platforma Orange, pe Prima Sport 1, duminică, de la 21:00, live video pe Orangesport.ro, în etapa a 14-a din Superliga. Derby-ul se desfăşoară pe Arena Naţională, iar din informaţiile apărute 40.000 de spectatori vor asista la meci. 

Momentul din derby poate fi marcat de Adrian Şut, cel care a fost introdus titular de campioană, la câteva zile după ce şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Gigi Becali şi-a dorit ca fotbalistul să fie de joi în cantonament, deşi Adrian Şut ar fi vrut să vină vineri, pentru a respecta un obicei al familiei. 

MM Stoica ştie momentul greu prin care trece campionul cu FCSB şi a avut un mesaj special pentru Adrian Şut. 

"Florin Tănase s-a antrenat săptămâna asta e bine, începe. Adrian Şut a venit vineri dimineaţă, s-a antrenat vineri şi sâmbătă. Sigur că e marcat de tragedia petrecută, dar cum şi-ar dori şi tatăl lui... Va fi pe teren şi sper să facă un meci buni şi să poată dedica un rezultat important părintelui dispărut în urmă cu câteva zile. 

(n.r. - Bîrligea şi Spăunaru, absenţi din FCSB - Rapid) Bîrligea, Lixandru, dincolo Săpunaru, Hromada. Nu ştiu cât vor cântări, la noi absenţa e importantă, dacă ţinem cont de forma lui Bîrligea, dar putem câştiga pe altă parte având formula de start de azi. Va fi un meci interesant, ştiu sigur", a declarat MM Stoica, la Prima Sport, înainte de FCSB - Rapid, în Superliga. 

Afla mai multe despre: adrian sutadrian sut tataadrian sut fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare