You are here:

Oţelul a uitat să câştige de şase etape! Jucătorii au recunoscut ce s-a întâmplat: "Avem această problemă"

Oţelul a uitat să câştige de şase etape! Jucătorii au recunoscut ce s-a întâmplat: "Avem această problemă"

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0 în faţa Unirii Slobozia, într-o partidă a etapei a 14-a din Superliga.

Oţelul Galaţi nu se regăseşte în ultimele etape de campionat. Formaţia lui Dorinel Munteanu a avut parte de un parcurs excelent în primele etapele ale campionatului. Formaţia condusă de Dorinel Munteanu a rămas singura echipă fără înfrângere în actuala stagiune, până la eşecul suferit în etapa a 13-a, în faţa celor de la U Cluj. Înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia este a doua consecutivă pentru gălăţeni.

Iustin Popescu şi Juri Cisotti, doi dintre jucătorii experimentaţi din vestiarul Oţelului, au vorbit atât despre înfrângerea cu Unirea Slobozia cât şi despre perioada dificilă pe care o parcurg gălăţenii.

Iustin Popescu: "Poate am intrat pe vârfuri, am făcut o partidă slabă"

"Nu sunt multe de spus, am făcut o partidă slabă, nu ne-a ieşit jocul. Am pierdut şi trebuie să ridicăm capul, mergem la Czikszereda pentru meciul din Cupa României, unde va fi un meci greu. Nu i-am subestimat, că e o echipă greu de învins, cu jucători buni.

Au jucat bine, au făcut un joc foarte bun. Poate am intrat pe vârfuri şi nu prea ne-a ieşit jocul din ultimele meciuri. Sperăm să ne revenim de la meciurile următoare, să urmărim stafful, suporterii.

Nu prea eram învăţaţi cu chestia asta, adică să pierdem. Azi ne gândeam să scoatem un rezultat pozitiv. A contat mult şi lipsa galeriei, că aşa se joacă fotbalul, iar prin acest protest sper să se ia măsuri.", a declarat Iustin Popescu, la flash interviu.

Juri Cisotti, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei lui Dorinel Munteanu, îşi doreşte ca echipa să se redreseze la timp pentru următoarea partidă oficială, deplasarea de la Miercurea Ciuc de pe terenul celor de la Csikszereda, în Cupa României.

"Ştiu că avem această problemă în acest sezon, mergem bine până aproape de poarta adversă, dar avem nevoie de mai multă foame în faţa porţii. Nu a fost un meci bun. Avem nevoie de foame în faţa porţii. Am făcut greşeli şi am primit două goluri.

E greu după două înfrângeri, dar acum vedem dacă suntem o echipă cu personalitate, dacă avem reacţie. Slobozia a fost ultima, dar nu merita, că e o echipă bună. Schimbăm pagina şi pregătim meciul din Cupa României.", a declarat Juri Cisotti.

Afla mai multe despre: otelul galatiunirea sloboziadorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare