You are here:

Bogdan Cosmescu surprinde după Oţelul - Unirea Slobozia 0-2: "Are cel mai slab lot". Ce verdict a dat la faza golului anulat

Bogdan Cosmescu surprinde după Oţelul - Unirea Slobozia 0-2: "Are cel mai slab lot". Ce verdict a dat la faza golului anulat

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0 în faţa Unirii Slobozia, într-o partidă a etapei a 14-a din Superliga.

Trupa lui Dorinel Munteanu este fără succes în campionat în ultimele şase etape. Ultima victorie a trupei gălăţene a venit într-o partidă pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Bogdan Cosmescu a vorbit despre eşecul suferit de formaţia antrenată de Dorinel Munteanu în faţa Unirii Slobozia.

Bogdan Cosmescu: "Nu-mi explic de ce joacă aşa slab Oţelul"

"Nu-mi explic de ce joacă aşa slab Oţelul, are cel mai slab atac din Superliga, 11 goluri date în 13 meciuri jucate, nu-mi explic. Nu îmi explic nici de ce insistă Mihalcea cu Toma să bată penalty, câte trebuie să rateze? 25?", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Cosmescu este de părere că Unirea Slobozia este echipa cu cel mai slab lot din Superliga în acest sezon

"Slobozia are cel mai slab lot, aşa mi se pare, la celelalte echipe mai găseşti unul altul.", a continuat Bogdan Cosmescu.

Bogdan Cosmescu este de părere că golul anulat înscris de Christ Afalna ar fi trebuit să fie validat, în condiţiile în care Cisotti a reuşit să recapete posesia balonului şi să-l controleze.

"Tu zici că e corect să se anuleze, eu zic că nu e corect, mie mi se pare că o controlează, ăsta e genul de fază... Pentru asta este arbitrul făcut, vorbesc cu zece oameni şi cinci spun că e şi cinci spun că nu, rămâne la latitudinea arbiturlui, mie mi se pare că ar trebui să fie gol.", a mai spus Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: unirea sloboziaotelul galatibogdan cosmescusuperliga 

viewscnt
Articole similare