You are here:

Jackpot! Fotbaliştii de la Unirea Slobozia au mai multe motive de bucurie după 2-0 cu Oţelul: "Ne bucurăm că am luat banii"

Jackpot! Fotbaliştii de la Unirea Slobozia au mai multe motive de bucurie după 2-0 cu Oţelul: "Ne bucurăm că am luat banii"

Unirea Slobozia

Comentarii

Fotbaliştii de la Unirea Slobozia au mai multe motive de bucurie, după ce au învins Oţelul la Galaţi. Nou-promovata a părăsit locurile retrogradabile, iar spre jucătorii din lot vor fi viraţi bani, pentru cele trei puncte.

Fotbaliştii de la Unirea Slobozia au recunoscut, după 2-0 cu Oţelul

Unirea Slobozia a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 14-a din Superliga. Echipa lui Dorinel Munteanu a fost de nerecunoscut pe teren propriu, în timp ce cea a lui Adrian Mihalcea a rupt blestemul meciurilor fără victorie. 

Unirea Slobozia a urcat până pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Oţelul e pe 7, cu 19 puncte.

Daniel Şerbănică a recunoscut că jucătorii vor încasa o primă. 

"Ştiam că ne aşteaptă un meci greu la Galaţi, n-au mai pierdut pe teren propriu de un an, dar sunt fericit că mi-am ajutat echipa. Am intrat mai mult să fac faza defensivă, dar mă bucur că am marcat şi am luat trei puncte. Veneam după cinci meciuri fără victorie. Muncim mult la antrenamente şi ştiam că trebuie să vină şi victoria. A fost un meci tensionat că n-am adunat puncte, dar ştim cum ne pregătim şi că vor veni punctele. A venit şi prima. Înainte de meci eram pe ultimul loc, acum suntem prima peste linie şi trebuie să avem continuitate", a spus fundaşul stânga de la Unirea Slobozia. 

Ovidiu Perianu a dezvăluit discuţia din vestiar, la pauză. 

"Sunt bucuros pentru primul gol în prima ligă, sper să am mai multe reuşite şi evoluţii bune. Suntem bucuroşi că am fost într-un moment foarte greu, nu câştigasem de cinci etape şi ne descătuşăm puţin. Nu pot comenta decizia arbitrului, iar mister în vestiar ne-a zis să continuăm la fel ca în prima repriză, să nu facem pasul înapoi. Da, avem o primă şi ne bucurăm că am luat banii", a declarat mijlocaşul de la Unirea Slobozia. 

 

Afla mai multe despre: otelul galati unirea slobozia 

viewscnt
Articole similare