You are here:

Denis Drăguş, implicat într-un scandal în vestiarul lui Trabzonspor. Antrenorul a intervenit: "Există o situaţie negativă"

Denis Drăguş, implicat într-un scandal în vestiarul lui Trabzonspor. Antrenorul a intervenit: "Există o situaţie negativă"

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş, atacantul român al celor de la Trabzonspor, a bifat 45 de minute în înfrângerea echipei sale de pe terenul celor de la Goztepe.

Internaţionalul român transferat de Trabzonspor de la Standard Liege, în vara acestui an, nu reuşeşte să se adapteze la noua sa echipă.

Deşi a avut parte de un sezon excelent în tricoul celor de la Gaziantep, în stagiunea precedentă, aventura internaţionalului român la Trabzonspor nu a început aşa cum şi-ar fi dorit. După nouă apariţii în Super Lig, Drăguş este în căutarea primului gol în campionat de la transferul la Trabzonspor.

În ultima etapă, Trabzonspor a suferit un eşec pe terenul celor de la Goztepe, cu scorul de 2-1. Drăguş a fost înlocuit la pauza meciului, iar prestaţia sa sub aşteptări a atras atenţia negativă a coechipierilor săi, în vestiar.

"Un jucător nu poate fi atât de slab. S-a discutat mult în vestiar despre Drăguş. Între jucători şi Drăguş, jucătorii au manifestat şi reacţii dure faţă de Drăguş. Aceasta este informaţia pe care am primit-o", a declarat jurnalistul Ulaş Ozdemir, conform publicaţiei "61Saat".

Antrenorul celor de la Trabzonspor a intervenit şi a vorbit despre incidentele petrecute în vestiar.

Şenol Guneş: "S-ar putea să fie nevoie să luăm nişte decizii"

"Există deja o situaţie negativă, s-ar putea să fie nevoie să luăm nişte decizii pentru a o rezolva chiar acum, ne putem gândi la asta", a declarat Şenol Guneş, la conferinţa de presă.

Guneş şi-a continuat discursul şi a vorbit despre lipsa de eficienţă a jucătorilor de atac la partida cu Goztepe.

"Pentru mine este o dezamăgire uriaşă. Să-mi pară rău sau să ne cerem scuze nu este suficient. Am făcut 3 schimbări în repriza secundă, din cauza dificultăţii de a ajunge la poartă deşi aveam superioritate numerică. Adversarii ne-au atacat în fiecare poziţie, au vrut mai mult.

Apoi, în ciuda faptului că eram mai mulţi, am primit două goluri pentru că am pierdut multe mingi, nu am putut răspunde deloc la presiunea adversarului. Avem nevoie de-o nouă emoţie. Sunt trist, dar şi supărat. Simt o anume neputinţă", a mai spus Guneş.

Afla mai multe despre: denis dragusturciatrabzonspor 

viewscnt
Articole similare