You are here:

Pierdere importantă pentru Gică Hagi înainte de Farul - Universitatea Craiova: "L-am pierdut, 3-4 luni minimum"

Pierdere importantă pentru Gică Hagi înainte de Farul - Universitatea Craiova: "L-am pierdut, 3-4 luni minimum"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a prefaţat partida echipei sale de pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova.

După eşecul clar suferit în deplasarea de pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, Farul Constanţa speră să-şi întoarcă norocul cu un rezultat pozitiv în duelul cu Universitatea Craiova. Gică Hagi a analizat următoarea adversară a echipei sale înaintea duelului de la Ovidiu.

Gheorghe Hagi: "Întâlnim o echipă foarte talentată, foarte bună"

"Întâlnim o echipa foarte talentată, foarte bună, cu un lot foarte bun care ştie fotbal şi sperăm ca noi când jucăm fotbal să o facem foarte bine, să-i desfacem, să plimbăm mingea. E o echipă foarte tehnică şi destul de verticală şi trebuie să avem grijă la aspectul ăsta.", a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Hagi a vorbit şi despre absenţele celor de la Farul pentru partida din etapa a 14-a.

"L-am pierdut şi pe Ţîru, Dănuleasă e suspendat. Nedelcu e deja accidentat grav, 3-4 luni minimum, nu sunt medic dar din informaţiile avute la genunchi... Aşa că l-am pierdut şi pe el.", a mai spus Hagi.

Dragoş Nedelcu s-a accidentat în prima repriză a partidei de la Giuleşti, iar în minutul 28 a fost înlocuit cu Alex Stoian.

Farul are 13 puncte după 13 etape în Superliga şi este în căutarea primului succes după trei etape în care au obţinut un singur punct. Universitatea Craiova ocupă locul trei, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: farulgica hagidragos nedelcuuniversitatea craiovarapid 

viewscnt
Articole similare