You are here:

A marcat în poarta Farului, după ce Hagi l-a făcut jucător. Borza: ”E primul meu antrenor” | VIDEO

A marcat în poarta Farului, după ce Hagi l-a făcut jucător. Borza: ”E primul meu antrenor” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Andrei Borza (18 ani), a vorbit despre Gică Hagi (59 de ani), pe care l-a avut ca antrenor la Farul Constanţa.

Rapid a învins-o fără drept de apel pe Farul Constanţa, scor 5-0, şi a împins-o pe formaţia de la malul mării şi mai mult în subsolul clasamentului.

Ce înseamnă Hagi pentru Borza: ”Este foarte special”

Unul dintre golurile marcate a fost reuşit şi de Andrei Borza, chiar împotriva fostei sale echipe, alături de care a ieşit campion în urmă cu două sezoane.

Tânărul fundaş stânga are amintiri plăcute din perioada petrecută la Constanţa, acolo unde l-a avut ca antrenor pe Gică Hagi, sub comanda căruia a şi debutat în fotbalul profesionist.

Acum, după ce a ajuns la Rapid şi a marcat contra Farului, Borza a avut în continuare cuvinte mari la adresa lui Hagi, pe care speră să-l vadă cât mai sus în clasament.

”Da, e primul meu antrenor la nivelul de profesionist. Să fie domnul Hagi, cred că este foarte special pentru orice jucător dacă îi întrebi. 

A fost un noroc, dar a fost şi munca mea şi a părinţilor mei care m-au dus de mic la fotbal. Am început de la 5 ani şi la 16 ani când m-a luat domnul Hagi la echipa mare. Am muncit şi le mulţumesc şi părinţilor mei pentru asta”, a declarat Borza.

Programul meciurilor următoare pentru Farul în campionat arată astfel: U Craiova (a), U Cluj (d), Slobozia (d), Oţelul (a), Botoşani (d), Iaşi (d) şi FCSB (a).

Afla mai multe despre: rapidandrei borzagica hagifarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare