You are here:

”Fanii sunt nemulţumiţi că nu s-a luat titlul şi că nu poţi să baţi ultima clasată”. Cum îşi motivează Gâlcă jucătorii pentru duelul cu Farul

”Fanii sunt nemulţumiţi că nu s-a luat titlul şi că nu poţi să baţi ultima clasată”. Cum îşi motivează Gâlcă jucătorii pentru duelul cu Farul
Comentarii

Antrenorul celor de la Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a prefaţat duelul cu Farul lui Gică Hagi (59 de ani).

Craiova o va întâlni în deplasare pe Farul, luni, de la ora 21:00, în etapa a 14-a din Superliga României.

Cum a prefaţat Gâlcă duelul cu Farul: ”Mult mai greu pentru noi”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu, Costel Gâlcă şi-a atenţionat jucătorii să fie atenţi în acest duel că echipa lui Gică Hagi este rănită după umilinţa cu Rapid (0-5) şi va dori să se revanşeze în faţa propriilor fani.

”Ultima partidă a Farului, cu Rapid, face meciul de la Constanţa mult mai greu pentru noi, dar echipa noastră arată mult mai bine fizic şi acesta este un plus pentru noi.

Ei vor încerca să aibă posesia, cu un joc elaborat, dar sper să găsim spaţiile pentru a marca. Toate meciurile cu Farul Constanţa au fost dificile, dar sper să găsim acel echilibru în echipă şi să luăm deciziile bune în faţa porţii. 

Tot timpul e greu pentru Gică să omogenizeze echipa, pentru că sunt multe plecări şi veniri şi are nevoie de timp. La cum iubeşte fotbalul şi Farul, Gică nu va renunţa la post. Toţi ne dorim să câştigăm, toţi antrenori sunt sunt presiune.

Nivelul jucătorilor noştri îmi da încredere. Spectatorii sunt nemulţumiţi că nu s-a câştigat titlul şi că nu poţi să învingi ultima clasată şi au dreptate, pentru că dacă avem pretenţii la titlu trebuie să câştigăm toate meciurile. 

Trebuie să mergem să câştigă şi avem nevoie de încredere. Încă nu suntem omogeni, au venit jucători după accidentări, unii noi, suntem într-un proces de transformare, avem nevoie de timp şi e normal să avem fluctuaţii în rezultate.

Pentru anul următor echipa va fi şi va arăta altfel, mult mai bine, dar între timp trebuie să câştigăm meciurile. Alibec e jucător important pentru ei, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru şi să ne impunem.

La ultimul meci direct, cei de la Farul au fost superiori, ne-am dominat, puteau câştiga cu 5-0, dar pe final am revenit şi chiar puteam să câştigăm, dar am fost mult superiori pentru noi”, a declarat Gâlcă, înainte de meci.

Craiova ocupă locul 2 în clasament, cu 21 de puncte acumulate în 13 etape, în timp ce Farul se află doar pe poziţia a 14-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare