You are here:

Fără surprize pentru pentru Gâlcă: ”A fost un joc aşa cum mă aşteptam”

Fără surprize pentru pentru Gâlcă: ”A fost un joc aşa cum mă aşteptam”
Comentarii

Antrenorul celor de la Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a tras concluziile după remiza de pe teren propriu cu Botoşani.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Botoşani, în etapa a 13-a din Superligă.

La finalul meciului, Costel Gâlcă a vorbit despre ce problemă a identificat la echipa sa, anume faptul că nu reuşeşte să marcheze goluri cu toate că are multe situaţii periculoase de poartă.

Jucătorul pe care Gâlcă îl cere neapărat în echipa sa: ”Avem nevoie de el”

De asemenea, antrenorul Craiovei a vorbit şi despre reintegrarea lui Alex Cicâldău în echipă, subliniind faptul că are nevoie mare de el.

”A fost un joc aşa cum mă aşteptam. A stat bine în teren, a aşteptat contraatacul. Am avut nişte ocazii în priam repriză şi puteam să decidem soarta partidei. Era foarte bine pentru noi în atac să putem să finalizăm, să marcăm goluri. Depindeam foarte mult de ceea ce făceam noi în atac.

Ne-am creat ocazii, dar nu am avut intensitate în pase. Trebuie să găsim soluţii în echipă. Celelalte echipe nu creează atâtea ocazii, dar sunt mai pragmatici. Profită de una-două ocazii şi încriu. Sper şi îmi doresc pe viitor să îmbunătăţim acest aspect. Am avut aproape tot timpul ocazii peste adversari.

(n.r. despre Lukic) Pur-sânge doar el e atacant. Kolic e accidentat. Până o să intre, o să mai dureze. Munceşte enorm de mult pentru echipă. Pe Cicâldău l-am introdus să prindă ritm de joc, dar mai are de pus multe aspecte. Nu a jucat un timp îndelungat. Avem nevoie de el să joace mult mai repede. Vrem să fim cu cât mai mulţi jucători valizi”, a declarat Gâlcă, după meci.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul secund în campionat, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare