You are here:

Florentin Petre încrezător în forma bună a lui Dinamo: “Noi mergem la victorie”

Florentin Petre încrezător în forma bună a lui Dinamo: “Noi mergem la victorie”

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre, secund al formaţiei din Ştefan cel Mare, vorbeşte despre cum trebuie abordat un derby.

Dinamo a arătat un joc placut, se vede ştampila lui Kopic la echipă. Formaţia este pregătită şi organizată din toate punctele de vedere, în comparaţie cu sezonul trecut, unde a evitat cu şansă retrogradarea în Liga 2.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Florentin Petre, a jucat 249 de partide în tricoul “alb-roşu “ şi a înscris 49 de goluri. Rămâne o legendă a clubului, mai ales în tribune, acolo unde este foarte iubit de fanii “câinilor”.

"Toate meciurile le pregătim la fel, nu contează cu cine jucam, le pregătim cu aceeaşi intensitate şi aceeasi răutate intre ghilimele, dar meciul cu FCSB este un pic aparte, mă refer la tot ce e în exterior: fani, istorie, tradiţia.", spune Florentin Petre.

Dinamo merge la război pe Arena Naţională

“Noi mergem la victorie, acum ce vrea Dumnezeu nu se ştie, se pot întâmpla foarte multe, fotbalul este cel mai frumos sport de pe planetă. Îmi doresc un meci foarte bun al jucătorilor noştri, îmi doresc să câştigăm pentru fani, pentru cei care ne urmăresc, care fac sacrificii foarte mari ca să vină să ne urmărească.”

Atitudinea va face diferenţa în această partidă, iar aportul fanilor ajută foarte mult. Arena Naţională va găzdui peste 40.000 de spectatori, iar derby-ul o să fie şi în tribune. Presiunea poate fi inamicul principal dacă nu poate fi gestionată, echipa care va ceda, o să aibă mari probleme în a obţine un rezultat pozitiv.

"La meciul ăsta tactică nu ştiu....E vorba de atitudinea jucătorilor şi cine greşeşte mai putin va câştiga meciul. La un meci ca ăsta e vorba de calitatea jucătorilor când fac lucrurile simple lucruri, care fac diferenta intr-adevar."

 

Afla mai multe despre: florentin petrederbydinamofcsb 

viewscnt
Articole similare