You are here:

”E o problemă între generaţii?”. Tinerii le dau bătăi de cap antrenorilor. A venit rândul lui Dan Petrescu după Gică Hagi şi Dorinel Munteanu

”E o problemă între generaţii?”. Tinerii le dau bătăi de cap antrenorilor. A venit rândul lui Dan Petrescu după Gică Hagi şi Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Ieri, un moment neplăcut l-a avut protagonist pe Louis Munteanu, în timpul meciului CFR - Petrolul.

Reacţii după episodul cu Louis Munteanu

Atacantul ardelenilor a fost introdus la pauză, însă, spre surprinderea tuturor, a fost scos din teren în ultimul minut al partidei de la Ploieşti. Nemulţumit de decizia luată de Dan Petrescu, Louis Munteanu a refuzat să dea mâna cu antrenorul şi cu cei de pe banca CFR-ului.

Ulterior, Dan Petrescu a mers la atacantul său pentru a încerca să-i explice de ce a fost schimbat, însă fotbalistul a continuat să gesticuleze nemulţumit în faţa antrenorului.

Nu e prima dată când tinerii din Superligă au astfel de ieşiri. Silviu Tudor Samuilă şi-a adus aminte şi de episodul dintre Gică Hagi şi Dan Sîrbu, dar şi de cel mai recent dintre Dorinel Munteanu şi David Maftei.

”Îl vedem pe Hagi care încearcă să discute cu Sîrbu şi întâmplină probleme, îl vedem pe Dorinel Munteanu care a avut probleme cu Maftei că nici nu se uita spre el, şi acum îl vedem, pe Petrescu care se duce la Louis Munteanu, încearcă chiar să îl calmeze. 

E o problemă a generaţiei ăstea?! Totuşi vorbim de 3 super antrenori, nu se înţeleg generaţiile ăstea între ele?!, a declarat Silviu Tudor Samuilă la Prima Sport. 

”E o problemă între generaţii?”.

Recent, David Maftei a fost certat la margine de Dorinel Munteanu, în prima repriză a duelului cu Dinamo. Antrenorul de la Oţelul l-a luat de tricou pe jucător în timp ce îi reproşa anumite lucruri.

Înainte de episodul lui Dorinel Munteanu, Gică Hagi a fost şi el ”pus la încercare” de tânărul Sârbu.

Herea îl pune la zid pe Louis Munteanu:

”E o generaţie răsfăţată, nu ai voie să ai reacţia asta, trebuie să ai un respect faţă de Petrescu, nu înţeleg reacţia pe care a avut-o. Eu când eram de vârsta lui, nu îmi aduc aminte să am o astfel de reacţie faţă de Olăroiu, nu mai intram în vestiar!”, a răbufnit Herea, în direct, la Prima Sport. 

 

Afla mai multe despre: hagipetrescudorinel munteanu,  

viewscnt
Articole similare