You are here:

VIDEO | Hagi şi-a certat un elev după Petrolul - Farul 1-1. ”Când striga la alţi jucători mai mari, puneau capul în pământ, nu mai ziceau nimic”

VIDEO | Hagi şi-a certat un elev după Petrolul - Farul 1-1. ”Când striga la alţi jucători mai mari, puneau capul în pământ, nu mai ziceau nimic”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a avut o reacţie nervoasă la adresa jucătorului său, Dan Sîrbu (21 de ani), după ultimul fluier al partidei Petrolul - Farul, scor 1-1.

Petrolul Ploieşti a remizat, pe teren propriu, cu Farul, scor 1-1, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Farul a deschis scorul în minutul 61, prin Alibec. Pentru Petrolul a egalat Grozav, în minutul 83, gol validat după consultarea VAR, care a durat câteva minute.

Ceartă uluitoare între Hagi şi un jucător de la Farul. Reacţie uluitoare: ”Bă, incredibil, îi răspunde în continuare! Fantastic!

La finalul meciului, Gică Hagi a avut o reacţie nervoasă la unul dintre jucătorii săi. După ce s-a dus împreună cu echipa Farului să-şi salute galeria deplasată la Ploieşti, ”Regele” s-a îndreptat spre Dan Sîrbu şi s-a răstit la el.

Printre altele, ceea ce îi reproşa Hagi lui Sîrbu, pe lângă golul încasat, este o fază ce a avut loc în minutul 10 al meciului atunci când pe o fază de atac, fundaşul dreapta al Farului a refuzat să continue construcţia ofensivă în acel moment.

În schimb, Sîrbu, rămas singurul apărător dreapta de meserie la echipa dobrogeană, a încetinit jocul şi a pasat înapoi, spre un coleg din spatele său.

Aşadar, Hagi şi-a certat elevul în vârstă de 21 de ani, care, la rândul său, nu a plecat capul şi i-a răspuns ”Regelui”. Această fază l-a uluit pe Bogdan Cosmescu, care a exclamat:

”Ia uite, fii atent, îi răspunde în continuare, mă! Bă, incredibil, îi răspunde în continuare! Fantastic!

Adică am văzut jucători mai mari ca Sîrbu care atunci când striga Hagi la ei, puneau capul în pământ, nu mai ziceau nimic. El răspunde în continuare, mă! Fantastic!”, a reacţionat, la Prima Sport, Cosmescu, unul dintre comentatorii care au comentat meciul de la Ploieşti.

Afla mai multe despre: farulgica hagidan sirbusuperligavideo 

viewscnt
Articole similare