You are here:

VIDEO | Golul de 1-1 al Petrolului cu Farul a venit după opt minute de analiză la VAR. Fază de arbitraj extrem de complicată pe final

VIDEO | Golul de 1-1 al Petrolului cu Farul a venit după opt minute de analiză la VAR. Fază de arbitraj extrem de complicată pe final

Farul Constanța

Comentarii

Meciul dintre Petrolul şi Farul a avut un moment extrem de controversat în finalul acestuia, la golul marcat de Gicu Grozav.

Hagi nu a fost salvat de VAR şi de această dată, ca la golul marcat de Rădulescu, pentru Petrolul

Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti s-au întâlnit cu ocazia unui meci din etapa cu numărul nouă din Superliga României.

Petroliştii au marcat prima oară, în minutul 34, dar reuşita lui Rădulescu este anulată. Faza a fost analizată la VAR şi s-a luat decizia că Tudorie s-a aflat într-o poziţie neregulamentară în momentul şutului.

Astfel că s-a intrat la vestiare aşa cum s-a ieşit, cu 0-0. În partea secundă, Alibec a marcat pentru Farul (61). De această dată, reuşita a fost regulamentară.

Cu avantaj minim pe tabelă, Hagi a făcut câteva schimbări defensive şi a fost pedepsit. Grozav a adus egalarea, în urma unei faze fixe. Dar şi această reuşită a Petrolui a avut nevoie de intervenţia VAR.

Ploieştiul a marcat în minutul 83 şi toată suflarea petrolistă de pe ”Ilie Oană” a stat cu sufletul la gură timp de opt minute. În minutul 90+1, a venit şi verdictul din cabina video. Golul lui Grozav a fost validat. Nu a fost sesizată vreo poziţie în afara jocului.

Meciul a continuat şi s-au arătat nouă minute de prelungire. S-a jucat până în minutul 101. Nu s-a mai marcat, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: farulpetrolulpetrolul farulsuperligavar 

viewscnt
Articole similare