You are here:

Dan Petrescu ia în calcul toate posibilităţile în duelul cu FCSB: ”Să vedem cum va fi şi terenul. Ei au meciuri în Europa”

Dan Petrescu ia în calcul toate posibilităţile în duelul cu FCSB: ”Să vedem cum va fi şi terenul. Ei au meciuri în Europa”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (56 de ani), a prefaţat duelul cu campioana FCSB, în Superliga României.

Cum vede Dan Petrescu duelul cu FCSB: ”Ei au meciuri în Europa”

CFR Cluj o va întâlni pe FCSB, pe teren propriu, duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul nouă din Superliga României.

În conferinţa de presă premergătoare partide, Dan Petrescu a punctat care este obiectivul echipei sale după eliminarea din Conference League.

De asemenea, antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre aşteptările pe care le are din confruntarea cu campioana României.

”A fost o pauză de care toţi aveam nevoie. Unii jucători care au fost la lotul naţional au venit mai târziu, sunt şi ceva accidentări, vreo trei jucători care sigur nu vor juca şi sunt alţi trei incerţi, vom vedea la antrenament azi. Cei care s-au antrenat, s-au antrenat foarte bine, sunt mulţumit.

Ambele echipe sunt cam la fel, ei au meciuri în Europa, mai mulţi jucători. Va fi un meci strâns, de bătaie, să vedem în ce condiţii va fi şi terenul, trebuie să ne adaptăm la orice”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

În momentul de faţă, CFR Cluj ocupă locul 5, cu 13 puncte, în timp ce campioana FCSB este pe 11, cu opt puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare