You are here:

Charalambous, despre ”problema” rezolvată de FCSB: ”A fost foarte important pentru club”

Charalambous, despre ”problema” rezolvată de FCSB: ”A fost foarte important pentru club”

FCSB

Comentarii

Antrenorul campioanei României, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu CFR Cluj şi a vorbit şi despre Europa League.

Charalambous, despre problema pe care orice antrenor ar fi vrut să o aibă: meciurile din trei în trei zile

FCSB o va întâlni pe CFR Cluj, duminică, de la ora 21:00, în etapa a noua din Superliga României.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a vorbit şi despre participarea echipei sale în acest sezon din Europa League.

Printre altele, campioana României va da piept cu PAOK Salonic-ul lui Răzvan Lucescu şi Manchester United.

”(n.r. Europa League este o competiţie grea, acum trebuie să vă concentraţi şi pe campionat, sunt mai multe meciuri) Dacă mă întrebaţi dacă sunt de acord să joc la fiecare trei zile, aş spune că da. Pentru că a fost foarte important pentru club, din mai multe puncte de vedere, să ajungem în grupe.

Acum trebuie să ne adaptăm şi să găsim o soluţie să organizăm lucrurile, jucăm la 3-4 zile şi, din punctul meu de vedere, este în regulă pentru jucători, cărora le place să joace. Trebuie să găsim o soluţie să fim buni în ambele competiţii.

(n.r. Care e prioritatea?) E o prioritate să câştigăm meciul de mâine. Cel mai important lucru azi este meciul de mâine”, a declarat Charalambous, la conferinţa de presă.

Între timp, FCSB a anunţat că a pus în vânzare pachetele disponibile fanilor pentru cele patru meciuri de acasă. Cel mai ieftin astfel de pachet de bilete costă 150, la inelul trei, la peluze.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leagueelias charalambous 

viewscnt
Articole similare