You are here:

”Ciorbă reîncălzită? E lozul câştigător”. Vede cu ochi buni revenirea lui Cicâldău la Craiova

”Ciorbă reîncălzită? E lozul câştigător”. Vede cu ochi buni revenirea lui Cicâldău la Craiova

Universitatea Craiova

Comentarii

Alex Cicâldău (27 de ani) a revenit în România, iar Adi Mutu (45 de ani) şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la această mutare pe piaţa transferurilor.

Revenirea lui Cicâldău la Craiova, de bun augur: ”Un transfer bun. Poate să devină o soluţie pentru naţională”

Universitatea Craiova a dat lovitura şi a reuşit să-l aducă înapoi în Bănie pe Alex Cicâldău.

Mijlocaşul român nu a mai rămas la Galatasaray, astfel că a revenit în campionatul României.

Repatrierea internaţionalului român la echipa olteană a fost analizată şi de Adi Mutu, fost antrenor, în trecut, al rivalei din oraş, FCU Craiova.

Mutu vede în întoarcerea lui Cicâldău la Universitatea Craiova o mutare extrem de inspirată reuşită de gruparea din Bănie, care îşi propune şi în acest sezon titlul.

”Un transfer bun pentru Cicâldău, care poate să devină o soluţie pentru naţională dacă are evoluţii bune. Cred că avea nevoie să joace, nu am crezut niciodată că se va duce la Petrolul. Ştiam afecţiunea pe care Mihai Rotaru o are faţă de el.

Are nevoie să joace, să prindă din nou încredere în forţele proprii. Ciorbă reîncălzită? Păi uitaţi-vă la Mitriţă! Şi el a fost la un moment dat o ciorbă reîncălzită de Mihai Rotaru şi uite lozul câştigător.

Nu e primul exemplu pe care Mihai Rotaru îl face la Craiova. Ne-a arătat de-a lungul timpului că jucătorii care au fost cu el au tot timpul uşa deschisă, atunci când vor să vină înapoi.

Cicâldău încă are vârsta necesară să îşi revină şi să devină un jucător bun pentru naţională”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

În etapa a noua din campionatul României, Craiova se va deplasa pe terneul lui Poli Iaşi, duminică, de la ora 18:15.

Afla mai multe despre: alex cicaldausuperligacraiova 

viewscnt
Articole similare