You are here:

VIDEO | Dennis Man, inspiraţia unui fotbalist de mare perspectivă din Superliga: "Îmi doresc să ajung la nivelul lui". Ce i-a spus starul Parmei

VIDEO | Dennis Man, inspiraţia unui fotbalist de mare perspectivă din Superliga: "Îmi doresc să ajung la nivelul lui". Ce i-a spus starul Parmei

Rapid

Comentarii

Rareş Pop, noua tânără speranţă a celor de la Rapid, a vorbit despre relaţia pe care o are cu un alt fost jucător al celor de la UTA Arad, ajuns în primele campionate ale Europei, Dennis Man.

Fostul jucător al celor de la UTA Arad, în perioada junioratului cât şi în primele sezoane ale carierei sale de seniori a revenit alături de Parma în Serie A, în acest sezon.

Internaţionalul român a înscris deja două goluri pentru echipa sa în primul eşalon al fotbalului italian, de la revenirea din Serie B. Dennis Man a impresionat cu prestaţiile sale şi în tricoul naţionale, în ultimele luni.

Rareş Pop, un alt fotbalist crescut de UTA Arad, îşi doreşte să ajunga la acelaşi nivel precum cel al fotbalistului ajuns la Parma. Întrebat despre un anumit fotbalist care îl inspiră în cariera sa, Rareş Pop nu a ezitat şi l-a numit pe Dennis Man.

Fotbalistul Rapidului a dezvăluit faptul că a avut o discuţie cu fostul jucător al celor de la FCSB, care l-a felicitat pentru decizia de a semna cu Rapid.

Rareş Pop: "M-am întâlnit cu el şi mi-a zis că am făcut o alegere bună"

"Cred că Man, poate sunt subiectiv, dar suntem amândoi arădeni şi am avut acelaşi antrenor la copii şi juniori şi acum mai ţinem legătura. În vară m-am întâlnit cu el la Arad şi mi-a zis că am făcut o alegere bună. Îmi doresc să ajung cel puţin la nivelul lui actual, dacă nu mai bine, ăsta e scopul oricărui jucător.", a declarat Rareş Pop.

Afla mai multe despre: rapidrares popdennis mansuperligaparma 

viewscnt
Articole similare