You are here:

”E adevărat!”. Profeţia lui Dumitru Dragomir, validată. Parma îl vinde pe Man cu 75 de milioane de euro şi se umple de bani: ”E la apogeul lui”

”E adevărat!”. Profeţia lui Dumitru Dragomir, validată. Parma îl vinde pe Man cu 75 de milioane de euro şi se umple de bani: ”E  la apogeul lui”

Stranieri

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a afirmat că Dennis Man ar putea fi vândut de Parma cu 75 de milioane de euro, iar această informaţie a fost validată de un nume important.

Dumitru Dragomir nu este cunoscut degeaba şi ca ”Oracolul din Bălceşti”

Dennis Man este cel mai lăudat tricolor al momentului, iar Dumitru Dragomir chiar s-a aruncat să zică faptul că acesta ar putea fi vândut de Parma cu o sumă de 75 de milioane de euro.

Giovanni Becali a confirmat ipoteza lansată de fostul şef LPF. Dar celebrul impresar a vorbit şi despre Mihăilă, care a crescut şi el foarte mult în joc în ultima perioadă.

”(n.r. Dumitru Dragomir a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a şi prelungit cu Parma. Pentru liniştea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui.

Pe Mihăilă l-a adus de jos, descurajat şi a jucat cu el titular aproape toate meciurile. Uitaţi-vă la Mihăilă, care la un momentdat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus muşchi la spate, la pulpe.

Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele şi aţi văzut de unde a dat bara, din poziţie centrală.

(n.r. Dacă joacă aşa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să îşi asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră naţională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu îl ia”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

În clasamentul din Serie A, Parma ocupă locul 9, cu patru puncte acumulate în primele trei etape.

Afla mai multe despre: dennis mangiovanni becalidumitru dragomirparmaromania 

viewscnt
Articole similare