You are here:

Fiul marelui Rivaldo s-a îndrăgostit de România. Rivaldinho: "Mi-a fost teamă când am venit, dar acum iubesc această ţară"

Fiul marelui Rivaldo s-a îndrăgostit de România. Rivaldinho: "Mi-a fost teamă când am venit, dar acum iubesc această ţară"

Farul Constanța

Comentarii

Rivaldinho vrea să se mute de tot în România! Constanţa l-a cucerit pe atacantul care a marcat trei goluri pentru Farul în acest sezon.

România a devenit a doua ţară pentru Rivaldinho! Atacantul a ajuns aici pentru prima dată în urmă cu şapte ani, la Dinamo. În acelaşi an, i s-a născut şi băieţulul, Davi.

"El s-a născut la Bucureşti, îi place aici foarte mult, îmi place şi mie foarte mult, iubesc România, la fel şi soţia. Suntem foarte fericiţi aici, România e o ţară care ne-a surprins în mod plăcut. Nu ştiam cum e România când am venit, chiar mi-a fost puţin teamă, dar m-a surprins plăcut. E o ţară frumoasă cu oameni buni, iubesc România" , a spus Rivaldinho.

Rivaldinho vorbeşte foarte bine limba română. Nu i-a luat mult timp să o înveţe.

"Cred că mă descurc bine. Eu am învăţat româna, pentru că e o limbă latină, ştiam spaniola, italiana, portugheza. Dacă le ştii şi pe aceastea şi eşti deschis să înveţi, înveţi repede" , a continuat Rivaldinho.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare