You are here:

Giovanni Becali i-a distrus pe Chivu şi Chiricheş: "Doi trădători". Atac furibund: "Un moldovean... Nepotul meu îl ducea acasă băut, praf, pilaf"

Giovanni Becali i-a distrus pe Chivu şi Chiricheş: "Doi trădători". Atac furibund: "Un moldovean... Nepotul meu îl ducea acasă băut, praf, pilaf"

Fotbal internațional

Comentarii

Giovanni Becali a vorbit despre relaţiile pe care le are cu jucătorii pe care i-a impresariat în trecut.

Giovanni Becali a recunoscut că încă vorbeşte cu Adrian Mutu, însă un alt lider al naţionalei României de la începutul anilor 2000, Cristi Chivu, l-a dezamăgit teribil pe agent.

În plus, pe lângă fostul jucător al lui Inter, Vlad Chiricheş a intrat şi el pe lista neagră a lui Giovanni Becali, care a povestit totul şi nu s-a ferit de cuvinte într-un interviu acordat pentru gsp.ro.


- Dar cu Chivu?
- Cu Chivu, nu. Chivu pur şi simplu s-a comportat ca un trădător. Nu cu mine.

- În ce sens?
- Eu am luat bani cu el. El nu mi-a plătit nici un comision, dar am luat bani de la Moratti. Moratti a fost unul dintre oamenii care m-au plătit regeşte.

- Voi luaţi bani şi de la jucători, şi de la club?
- Aşa ar fi trebuit. Dar fiind români, noi nu avem contracte în care spunem că luăm ceva. Avem contracte unde spunem la peste un milion de euro sau dolari jucătorul trebuie să ne dea 10 la sută. Asta scrie în procură. Restul e problema mea cu clubul.

- Şi Chivu nu v-a dat nimic?
- Mi-a dat două sute de mii din cele 40-50 de milioane câştigate în cariera lui. Dar problema nu e asta. Problema e că nu m-a trădat doar pe mine. Şi ne-a trădat în momentul când ne-a fost rău, când nouă ni s-a întâmplat ceva. Când atunci putea să zică „Băi, sunt aici!”.

- Când a fost povestea cu puşcăria.
- Victor e naşul lui! Fetele lui sunt botezate de Victor. Când s-a accidentat el la Verona, Mourinho mi-a dat telefon de pe bancă. Victor a luat avion privat şi s-a dus direct la spital la Verona...

- Când a avut accidentul ăla la cap?
- Da. Dacă Verona nu avea spital de o asemenea anvergură, până la Milano murea! Şi Victor a fost acolo dimineaţa, la ora şapte dimineaţa.

- Şi-acum nu mai vorbiţi deloc?
- A venit la nunta lui Ianis. S-a pupat cu naşul, cu naşa, m-a salutat... Am dat mâna fără să mă...

- Eşti supărat pe el?
- Nu mai vreau să aud de el! La modul cum s-a comportat. Pentru că ne-a trădat cu un italian care era asistentul meu, şoferul meu. Ce vrei tu?

- Pietro Chiodi?
- Unu, da... Nu-mi face plăcere să vorbesc despre Chivu. Când am avut noi probleme, mulţi jucători, printre care Rusescu, Tănase, Stancu, mulţi jucători au fost rugaţi de Pietro Chiodi şi n-a trădat niciunul. Chivu a trădat!

- Alţii au trădat?
- Chiricheş! Alt trădător, alt trădător... Un moldovean care, nu-ţi mai spun, n-a fost în stare după ce a plecat la Tottenham să-i dea un tricou nepotului meu. Un tricou! După ce nepotul meu îl ducea acasă. Şi băut, şi praf, şi pilaf, îl ducea acasă. Ăştia sunt!

Afla mai multe despre: giovanni 

viewscnt
Articole similare