You are here:

Răzvan Oaidă, aşteptat la o echipă cu pretenţii din Superliga. Antrenorul a dezvăluit tot: "A zis că noi suntem prima opţiune"

Răzvan Oaidă, aşteptat la o echipă cu pretenţii din Superliga. Antrenorul a dezvăluit tot: "A zis că noi suntem prima opţiune"

Superliga

Comentarii

Răzvan Oaidă, fostul mijlocaş al celor de la Rapid şi FCSB, este aşteptat la o formaţie din Superliga după despărţirea de giuleşteni.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a mai evoluat în România şi pentru FC Botoşani, echipă care l-a cedat la FCSB în schimbul sumei de 950.000 de euro, în vara anului 2019.

UTA Arad este echipa din Superliga care a luat legătura cu fostul mijlocaş rapidist. Mircea Rednic a dezvăluit faptul că îşi doreşte să-l aducă la Arad pe Oaidă, însă, jucătorul îşi doreşte să facă pasul la o echipă din străinătate.

Mircea Rednic: "S-a discutat şi cu Oaidă"

"Ştiţi foarte bine, am nevoie de un atacant care să înscrie, un atacant care să aibă talie. Am fost întotdeauna foarte aproape, dar în ultimul moment jucătorii respectivi au ales partea financiară. Noi n-am putut să ne batem cu echipe din Turcia sau Arabia. Suntem în discuţii cu doi atacanţi. Acum să vedem cine ne dă primul răspuns favorabil şi mai mult ca sigur vom transfera.

S-a discutat şi cu Oaidă. Oaidă a cerut un moment de... îşi doreşte să joace în străinătate, să găsească un club în străinătate. Dacă nu, a zis că noi suntem prima opţiune. El îşi doreşte, dar poate nu are", a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: superligarazvan oaidarapiduta aradmircea rednic 

viewscnt
Articole similare