You are here:

OFICIAL | Vestea care poate schimba totul pentru Ianis Hagi, la Rangers. Schimbare majoră produsă la clubul scoţian

OFICIAL | Vestea care poate schimba totul pentru Ianis Hagi, la Rangers. Schimbare majoră produsă la clubul scoţian

Stranieri

Comentarii

Rangers a anunţat faptul că preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, John Bennett, şi-a dat demisia.

Oficialul în vârstă de 61 de ani şi-a dat demisia din cauza problemelor de sănătate şi va fi înlocuit de un interimar, John Gillingan, fost director sportiv al clubului. Fostul preşedinte a ajutat clubul atât din punct de vedere administrativ, cât şi financiar, prin investirea a unor sume importante pe parcursul anilor.

Bennett a devenit preşedinte al clubului în luna aprilie a anului 2022, atunci când l-a înlocuit pe Douglas Park. Fostul preşedinte a contribuit enorm la numirea lui Philippe Clement, actualul manager al echipei din Glasgow şi cel care l-a trimis pe Ianis Hagi la echipa a doua a clubului.

Rangers traversează astfel o perioadă de tranziţie la nivel administrativ. Fără CEO după plecarea lui James Bisgrove, produsă în această vară, echipa nu şi-a disputat niciun meci de pe teren propriu pe Ibrox Stadium de la începutul acestui sezon, din cauza lucrărilor de renovate care au fost întârziate.

Schimbare de preşedinte la Rangers

"Consiliul de administraţie al clubului de fotbal Rangers anunţă astăzi că preşedintele, John Bennett, va demisiona cu efect imediat din motive de sănătate.

Consiliul doreşte să-i mulţumească sincer lui John pentru serviciul şi angajamentul său semnificativ în ultimii nouă ani şi îi urează o însănătoşire completă şi rapidă. Se solicită ca intimitatea lui şi a familiei sale să fie respectată în acest moment. Fostul director, John Gilligan, va îndeplini temporar rolul de preşedinte până la numirea unui înlocuitor permanent.

Consiliul îi mulţumeşte lui John pentru că a intervenit într-un scurt timp şi consideră că experienţa sa în roluri de afaceri de-a lungul unei cariere lungi şi de succes şi, de asemenea, ca fost director al Rangers, va fi nepreţuită în acest moment.

Consiliul întreprinde un proces robust cu ajutorul consilierilor profesionişti pentru a ocupa rolurile de CEO şi Preşedinte.", au transmis reprezentanţii clubului, prin intermediul unui comunicat.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotiaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare